tisdag 24 november 2009

Tisdag 24/11-2009 20:01

DAG: Japp då var det natt igen då ja, som vanligt efter träning så sov jag kasst. Somnade någon gång till två tre tiden, och sov inte så bra under natten heller. Vaknade ett antal gånger och tillslut så kom jag upp till kvar över elva, men tackvare att jag låg kvar och inte gick upp så var jag rätt pigg ändå idag. Innan har jag gått upp för att jag skulle skriva och då gått upp tidigare för att komma igång. Men det är bättre att ligga kvar och sova så länge det går, för då är jag piggare sedan är jag skall köra igång igen med att skriva. Så gör jag så så kommer det gå bättre att skriva dagen efter träning. Japp kom upp och fick i mig frukosten och sedan någon gång till tolv tiden drog jag igång med novellerna. Var klar till två tiden idag, då jag drog ner till källaren med soporna så jag slipper det imonn. När jag kom upp så fick jag i mig min mjukis och nästan med en gång så fick jag igång maten. Hade idag karréer med ris, det fanns kvar just till en tallrik med ris idag. Och jag åt detta när jag kollade på mythbusters inspelat från boxen. Har kollat lite på kom hem idag och jag tror jag skall köpa annat abonnemang, tittar nästan aldrig på andra program. Så om jag tar åtta favoriter och sedan canal+ film så kommer jag upp i 349 kronor idag betalar jag 299 men som jag sa så ser jag knappt på annat än Discovery kanalerna ändå så jag tror jag skall till jul byta till detta. Brukar komma anbud till jul med billiga grejor så då skall jag passa på att byta. Jo jag fick ett samtal idag med runt tolv tiden, och jag har fått mera stålar till datorn. Detta är jävligt bra det trodde jag skulle få ta den lilla men nu kan jag ta den stora istället. Men jag kan inte köpa förrän jag har betalt av den gamla det ser till januari eller februari. Så jag får se kanske får jag lite pengar över till en ny mobil med så jag kan ladda hem spotify men vi får se hur det går med det. Japp kollade sedan klart på da vinci koden med när jag åt lunch. Ja jag har även tänkt att kunna koppla ihop datorn med teven så jag kan hyra lite film på sf-anytime. Synd bara att de har så litet utbud innan hade de mer men inte nu. Men kan jag koppla teven till datorn så är det värt att hyra där och sedan se på teven. Så slipper jag lämna tillbaks filmen med när jag sett den, och det finns fler ställen att hyra på med som har lite mer eller annat utbud. Så jag har dock ingen aning om vad för kablar man skall ha till det, men tror det finns billigt på clas ohlsson fick min eten kabel där billigt. Så men det skall nog gå att ta reda på när det tiden kommer, jag har ett data uttag på teven tror det är där men skall koppla in den så man får en andra skärm.Och så kan man ju spela in filmer med datorn med via media center i windows 7 med. Så det skall nog gå bra hoppas jag.

TRÄNING: Jaha träningsvärk idag lite grann, men om jag inte minns fel så brukar jag ha det när jag sover dåligt och tränar. Brukar inte ha träningsvärk annars men som jag sa igår så var det illa tungt igår. Jag skulle köra bröst men när jag skulle köra sista setet så orkade jag inte dra in hantagen. Försökte ett par gånger sedan gav jag upp och vilade lite, sen lyckades jag med det. Så kass sömn är inte bra för träningen, kan hoppas jag sover bättre tills torsdag då. Har lite ont i ryggen idag så jag skall ta och smörja ett par dagar till så hoppas jag att det ger sig. Men får ta det illa lugnt till torsdag när jag kör armarna, orkar jag inte så skall jag ta ner.

NOVELL: Japp kass natt men låg så länge jag kunde idag så jag var rätt pigg idag ändå. Gjorde två noveller som jag planerade idag, dock var det inte mycket att göra på dessa. Men jag har gått igenom dem ett antal gånger nu med, förhoppningsvis så hinner jag innan julen kommer att gå igenom alla. Men det blir hårt, det lutar åt att jag får lämna in dem till februari ändå hinner nog inte innan dess. Men vi får se kanske hinner jag ändå om det inte är så mycket att göra på dem så kanske.

MUSIK: Japp har en grej att göra och det är att sälja cymbalen förhoppningsvis innan jul. Tror jag skall ta och förnya annonsen och göra så att den kommer längst upp igen om ett par veckor. Måste ha in de stålarna med för att det skall gå ihop. Jo killen som köpte trumman löste ut den idag så jag skall ha de pengarna tills fredag någon gång tror jag. Såg det på internet idag.

Jaha då är det inköp av mat imonn blir två rundor som vanligt imonn, skall köpa lite mer kött denna gången för var knappt att det räckte denna månad. Jo igår kväll när jag skulle lägga upp till min hemsida så gick det inte sidan låg nere så jag blev lite sen igår att lägga upp till min blogg på hemsidan. Ja det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: