torsdag 26 november 2009

Torsdag 26/11-2009 21:41

DAG: Japp natt igen då ja, somnade någon gång runt tolv tiden igår. Men sov inte hela natten vaknade ett antal gånger under den men till morgonen så fick jag lite mer sömn ändå. Men när jag kom upp till tio tiden, jag vaknade till nio men låg kvar till tio innan jag gick upp, så trodde jag nog att det inte skulle bli så skojigt idag på träningen. Men mer om detta nedan. Fick i mig frukosten och sedan gick jag loss på att ringa först till the phone house för att höra om mobilen. Fick ringa två gånger för jag glömde lite frågor när jag väl ringde. Jo så chattade jag med norton med det tog en halvtimme innan de svarade. Och det visade sig att deras skydd inte går till symbian 60 OS 9.4 så jag får ta f-secure deras går till den jag skall köpa. Och detta tog tid idag så jag kom inte igång med trummorna förrän till tolv tiden. Gav upp idag till tre tiden med detta och drog på mig musiken fram till fyra tiden. Då jag drog till träningen, kom hem och stretchade och sedan var det middag. Sista dagen med den maten nu på ett bra tag, vad jag skall göra nu vet jag inte men skall kolla upp lite. Är trött på grädde nu även om det är gott så har jag ätit det i två veckor nu. Men jag vet inte vad jag skall ta för träningsmat, får se imonn om jag kan komma på nått som jag sedan skall göra till lördag. Så kollade på mythbusters idag men det var gammalt avsnitt igen. Så mer? Näe inte idag kommer igen imonn om ni har lust då.

TRÄNING: Japp seg natt men ändå så fick jag bra med sömn på morgonen för när jag kom till träningen så gick allt bra idag. Kände mig stark idag men fick dock ta ner sista setet på hantlarna, kände då att kroppen ville vrida sig lite så jag tog ner och gjorde de tre sista efter lite vila. Men jag blev lite förvånad idag att jag hade kraft för det kändes inte som jag sov bra alls under natten. Men det var nog sömnen på morgonen som gjorde det idag, för det gick skit bra idag. Tror att jag klarade ryggen med men skall smörja in fram tills måndag så skall det nog släppa helt tror jag. Så en bra träning idag.

NOVELL: Jaha då får vi se hur det går imonn då, dagen efter träning är inte bra dagar det. Men om jag gör som jag gjorde i tisdags så skall det nog gå bra ändå. Skall ligga kvar tills jag känner mig piggare istället för att gå upp tidigt. Så får vi se vad jag får ur mig imonn.

MUSIK: Japp en seg start på morgonen och mycket som kom emellan så jag fick inte ur mig mer än fem komp idag. Fastnade på två igen som var skit svåra att köar men tillslut så gick de med. Jo så fick jag ett samtal idag på cymbalen men får se om han ringer igen. Även ett mail på ett ställ får se om han hör av sig med.

Jaha då är det igen dags att säga hej, men skall säga så ni vet det jag vann inget på lotto igår heller. Jag har ju sagt till tummarna tack, ny chans till lördag då. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: