måndag 2 november 2009

Måndag 2/11-2009 21:41

DAG: Jaha natt igen då, igår kunde jag inte somna alls nästan, till tolv som jag brukar somna så gick det inte alls. Så jag tog på mig lurarna ett tag och spelade lite mobilspel med, runt två tiden lyckades jag somna in. Sov sedan till tio tiden men lyckades somna in igen men morsan ringde vid elva tiden och då var sömnen över för mig. Konstigt för jag tog en stark tablett ändå men inte att jag kunde somna. Så till elva tog jag mig upp och fick i mig frukosten. Sedan var klockan redan halv ett då jag drog igång med trummorna. Stoppade för lunch och sedan gick jag på det igen. Efter detta så lyssnade jag på lite musik fram till fyra då jag drog till träningen. Kom hem därifrån och stretchade och fick i mig middagen, och ja jag glömde ta foto idag skall ta till torsdag om jag kommer ihåg. Så kollade på mythbusters när jag åt men det var gammalt program. Så mer då? Kort blogg idag tror jag visst, att det blir. Näe inte mer idag det var allt för idag.

TRÄNING: Japp kass natt så jag trodde att det skulle bli illa jobbigt idag men inte alls så farligt var det. Tyngst var det på axlarna först baksidan sedan när jag skulle köra stående så fick jag köra på en tyngd över den jag skulle ha. De andra var upptagna, och det kändes sedan när jag skulle köra magen. Jag håller upp vikten med händerna och detta känns rätt så bra i axlarna, när jag kört dem. Men det gick förvånansvärt lätt idag, men det har hänt innan att första veckan går lätt men sen så. Vi får se hur det går sen till nästa vecka.

NOVELL: Japp igår när jag skulle börja att pilla med huset så ringde farsan så jag hade inte tid igår. Men jag rotade ändå fram papperna ur skåpet, så jag skall gå igenom det imonn då. Hittade dock inte kladdpapprena som jag hade men skall kolla imonn om jag skrev på block kanske. Men imonn så kör jag igång iallafall, men romanen. Ja jag samlar bara info just nu, ett par veckor skulle jag tro sedan skall jag gå på novellerna igen.

MUSIK: Jaha sen idag kom inte igång förrän till halv ett med trummorna, sedan var det ett uppehåll till två tiden innan jag kom igång igen, för lunch. Men idag gick det rätt bra gjorde 8 komp idag, dock fick jag lägga ett åtsidan som var nästan omöjligt. Men efter en paus så gick det med, så jag jobbade på rätt bra idag. Men det är fjärdedels komp som jag har svårt för. Jo så har det ringt och mailat folk idag på mina annonser, och det ser rätt mörkt ut att få ihop stålarna. Men vi hoppas på det bästa.

Ja då var det dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: