tisdag 17 november 2009

Tisdag 17/11-2009 20:01

DAG: Jaha som vanligt efter träning så sov jag rätt kasst, somnade någon gång till två tiden men vaknade igen till tre, sedan fyra men efter det så sov jag till tio tiden. Kom upp ur sängen till elva jag låg länge och drog mig idag, och jag var rätt trött så jag låg kvar. Men tillslut så kom jag upp och fick i mig frukosten, sedan till tolv tiden så drog jag igång med huset. Var klar med detta till två tiden då jag drog till ica och handlade lite. När jag kom hem därifrån så drog jag i mig en mjukis på det och satte igång med middagen. Innan detta till tio tiden så ringde farsan och sa att det är mycket stålar på lotto, tror det var 191 mille. Så jag drog in lite mer lotto inte för att jag vinner men lite mer chans har jag om jag lämnar in lite mer. Så till onsdag så smäller det eller hur, ja om inte så till lördag då ni då. Så efter mjukisen så kom jag igång med middagen som sagt, tänkte göra chili concarne men upptäckte sedan att jag inte hade bönor. Kom då på att jag redan har gjort det denna månaden, och jag fick gå över till köttfärssås istället. Men jag tog ris till det idag för jag hade dåligt med spagetti, och det var gott det. Jag kollade på mythbusters när jag åt detta och sedan när den var klar på matrix 2 nu har jag trean kvar att blänga på sedan. Japp och lagom till jag var klar med middagen så fanns det inget vatten. ringde på min granne han hade inte heller vatten men det kom vid halv åtta tiden igen. Så jag fick diskat ändå, men jag hann ändå få iväg ett mail till va verket. Tror det var där det gick fel för jag såg ingen som kom hit och fixade det, så det måste ha varit utanför i gatan som det stoppade. Så men nu har jag vatten igen, och jag har diskat också. Så har varit uppe lite mer på internet idag med men mer om detta nedan. Jo på lotto så la jag in fyra rader till på både onsdag och lördag, nu har jag höjt mina chanser att vinna med fyra gånger, saknas bra 331245895254122 till för att jag skall vinna då. Men jag har mer chans när jag har med rader så lite mer chans har jag ändå. Och om ni håller tummarna så kommer det slå till som bara den, tror ni inte det? Det gör jag iallafall. Jaha mer? Nä inte idag ses igen imonn om ni har lust.

TRÄNING: Ja körde då igår och det gick bra men fick inte tag i rätt vikt på utfallet igår de var upptagna. Så jag höjde ett steg men det känns inte alls idag, dock är det bara två kilo jag höjde så det är väl inte så konstigt ändå. Nu kanske snickaren kommer imonn och smörjer fönsterna. (Igen så kommer detta ord som inte finns det heter ett fönster och många fönster men om man säger just de fönstrerna men det är inte rätt. Går det inte att säga flera fönster i bestämd form? Troligen inte.) Och nä jag vet inte är inte så bra på svenska heller. Bra då att jag vill blir författare eller hur? Kan då hoppas att han inte kommer till sju tiden eller nått sånt, utan efter tolv tiden så jag får lite sömn. Så jag kan köra igen till torsdag, det behövs två dagar bra sömn för det. Vi hoppad på det.

NOVELL: Jaha idag kom jag igång tillslut trotts kass natt tackvare att jag inte gick upp när jag vaknade idag. Fick ur mig två killar idag och fick till rätt bra story till dem med. Som jag måste bygga på men ändå så är det bra att bygga på. Imonn om inte snickaren kommer i ottan så skall jag köra igen. Har då nio till att gå igenom då, man jag måste nog ha ett par till tror jag. För det är två som skall gå åt innan det börjar på riktigt hade jag tänkt mig, nä en till skall det vara. Som skall vara ute i gymnastiksalen av någon anledning, har inte kommit på varför ännu men det kommer så småningom hoppas jag. För den måste ta tre innan den kan… Ja vad för ni läsa en dag hoppas jag iallafall. Huu så spännande eller hur?

MUSIK: Japp inget spelat idag men spanat runt på internet på cubebase idag igen. Har laddat hem manualer idag till 4:an så jag har dem när jag sedan skall gå igång. Skall ta en dag och gå igenom dem noga så jag har läst på. Så vet jag lite till innan jag får programmet.

Jaha det är ånyo dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: