lördag 7 november 2009

Lördag 7/11-2009 20:01

DAG: Japp dags för en kass natt igen då ja, somnade rätt gott igår till tolv tiden men vaknade igen till fem. Spelade då först lite sims3 och sedan lyssnade jag på musik fram till sex tiden. Vid detta laget så gick jag upp och fick i mig frukosten, sedan så lyssnade jag på musik fram till nio tiden. Då jag la mig igen för det har hänt att jag har kunnat somna om igen en stund vid den tiden. Men inte idag så jag gick upp igen efter en liten stund och spanade på internet. Kollade på webprogrammet ett tag men till elva tiden så drog jag igång med huset. Körde på detta till strax innan två tiden, då inspirationen rann ur mig. På detta så degade jag ett bra tag fram till tre tiden då jag kom på att jag skulle göra träningsmaten idag. Så jag drog igång med den och var klar någon gång till innan halv fyra. Väntade på samtal idag men fick inget, så till kvart i fyra så körde jag igång med stretchen. På detta så drog jag igång med middagen. Hade idag kotletter med pasta, det var väldigt gott idag av någon anledning, kanske för att jag vaknade så tidigt idag. Jo jag gjorde två kokta ägg med nån gång till åtta tiden som jag glufsade i mig med. Kommer jag upp så tidigt så måste jag ha mer mat, alltid då jag vaknar så är jag hungrig med. Men hade hellre sovit om jag fått välja, men sådan tur har jag inte. Kollade på först eureka sedan terminat, de hade flyttat den till tolv så den tog inte slut bara ny tid. Så var det för mig idag en låång dag på det hela taget, kan dock hoppas på att jag sover lite bättre inatt då. Så mer? Jo jag har under tiden mellan sex och till nio och även därefter suttit och blängt på video från webprogrammet. Det enda de sa om och om igen var xhmtl css emthtxle och så fortsatte det i långa banor massa förkortningar men jag förstod lite iallafall så jag har tankat ner info idag som bara den. Har inte sett det jag vill se men det finns inte det jag vill se, så jag blängde på annat. Men lite har jag lärt mig ändå trotts alla förkortningar. Så nu vet jag en del om det program jag skall köpa iallafall. Synd bara att allt är på engelska inte så bra på det. Men det skall nog gå det med.

TRÄNING: Japp körde idag ett lång pass med stretch det gick bra men jag orkar inte göra 17 på alla armhävningar skulle höjt detta men det går inte alls. Jag gör på en sedan 15 på de andra. Man kan inte få allt här i världen.

NOVELL: Japp tillslut så kom jag då igång men huset då, gjorde två killar idag och kom på rätt bra tycket jag. Men sedan tog det slut för mig, så då la jag det åt sidan. Inte så bra med kass sömn men det gick ändå rätt bra idag. Så är det ledig dag imonn och till tisdag så skall jag köra igen.

MUSIK: Japp väntade idag men ingen ringde eller mailade, så de vill nog inte ha det ändå då. Men jag kan sälja till musikbörsen och dra in lite stålar ändå så det skall nog gå ändå. Hoppas jag iallafall.

Japp en rätt så kass dag är till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: