måndag 16 november 2009

Måndag 16/11-2009 21:41

DAG: Jaha rätt bra natt igen inatt, somnade någon gång till tolv tiden igår och sov fram till tio idag. Dock så låg jag kvar till elva innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och sedan till tolv tiden så drog jag igång med musiken. Men till ett så var det paus fram till två innan jag gick igång igen. Det var lunch och det gick i mig lätt idag med. Efter detta så drog jag igång igen med musik fram till tre då jag gav upp för idag. Satte då på mig lurarna fram till en tio i fyra då jag förberedde mig på träningen. Så när klockan ringde så drog jag till träningen. Innan detta så gick jag igenom lite på cubebase idag, men mer om detta nedan. Jag drog till träningen och sedan hem och stretchade, kan säga att jag kom just innan det började regna, var då tjugometer från porten. Ibland skall man ha tur. Så på detta så fick jag i mig middagen och spanade på mythbusters när jag åt. Men det var gammalt så jag såg inte klar på det, har sett det förut. Så mer? Japp bra med sömn nu inatt och även igår så jag var rätt pigg när jag vaknade idag. Fan kanske sömnen skall ordna till sig ändå tillslut, vi hoppas på det eller hur? Ja iallafall jag gör det. Japp det var nog allt för idag men mer kommer här under. En bra dag idag igen.

TRÄNING: Jaha träningen gick idag bra fick bra med sömn så allt gick bra. Å andra sidan så är det till torsdags träningen som det blir tungt, men bra sömn så skall det nog gå det med. Japp det var nog allt det för idag.

NOVELL: Japp fick inget gjort igår när jag hade tid men idag fick jag lite gjort fick fram 11 namn på de som skall vara i skolan. Så då är detta klart så lite fick jag gjort ändå idag. Men imonn så skall jag gå igenom dem och lägga upp lite mer på dem. Det skall vara med en fet kärring, ja hon är en kärring, sedan en ännu mer otrevlig man. Men jag skall pilla med det imonn om allt går som det skall.

MUSIK: Japp bra start på dagen och det gick bra idag med, ja skall erkänna att det gick lite trögt i början idag men så fick jag lite mer fart sen. Fick ur mig åtta komp idag så jag är nöjd med dagen. Sedan efter jag var klar så gick jag upp på internet och kollade lite på cubebase. Men jag kom fram till att jag inte skulle kunna uppgradera till det nya för jag inte kan läsa dubbla lager på min dvd. Jag mailade till hp och så får vi se vad det säger man tror inte att jag har det på min dvd. Om jag inte har fel så är det bara blu-ray som har det eller? Ja vi får se vad de säger om det om ett par dagar skulle jag tro. Men det går nog inte att uppgradera till den nya 5:an det är den jag har spanat in på internet finns nya funktioner som är rätt bra. Men men går köra med fyran tills jag kan få ihop 6500 till femman, och en ny dator som läser dubbelt. Det var skojigt att spana på videon så jag kan fatta lite mer än vad jag gör, som är ingenting innan jag spanade. Men nu har jag lite hum om hur man gör, dock då på femman men är väl inte så olika ändå hoppas jag.

Jaha det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: