lördag 14 november 2009

Lördag 14/11-2009 20:01

DAG: Jaha kan börja med att säga att jag inte är så trött som igår idag, men nästan. Som jag sa igår så blir jag så trött så somnar jag och vaknar sedan till natten, och så även inatt. Jag drog på mig lurarna med en gång igår för att jag inte skulle somna men en gång men hade dem bara på till elva innan de åkte av. Somnade då och vaknade sedan igen till tolv, lyckades somna igen och vaknade till två, somnad igen och vakade till fyra. Efter det så var sömnen över för mig försökte somna men inte heller. Så jag drog upp till sex och fick i mig en ägg frukost idag. Som jag brukar när jag kommer upp så tidigt men till nio tiden så tänkte jag att jag skulle nog kunna somna iallafall. Men det gick inte så till halv tio så drog jag igång med romanen. Var idag klar till tolv tiden då jag gick med musik och väntade på att killen, som inte var en kille utan man skulle komma. Han kom till två tiden, efter detta så fick jag i mig min mjukis och sedan väntade jag på att klockan skulle slå fyra då det var dags för storstretchen. Och när den slog så drog jag igång med den samma, efter så lagade jag middagen. Idag hade jag pepparbiff med pepparsås, ja peppar peppar ta i trä, men gott är det och idag med. Såg först på eureka sedan på terminat. Japp det var nog det jag hann med idag, trött har jag varit men inte som igår. Igår gick det knappt att hålla ögonen öppna, och det är lika jobbigt vare gång det händer. För jag vet exakt vad som kommer hända under natten. Men hoppas på bra sömn inatt så jag kan ta igen lite sedan innan och vila upp mig till träningen. Så tummarna för natten. Japp så kommer jag igen imonn med mera info om den dan. Även om alla dagar är det samma känns det som, nja träningsdagar är ju lite annorlunda ändå. Eller?

TRÄNING: Japp en storstretch idag då ja var rätt seg idag men fick ändå upp lite stretch idag. Brukar bli så när jag inte sover att jag svettas och blir kall, så även idag. Men jag fick upp värmen tillslut och det gick rätt bra på det hela taget.

NOVELL: Jaha tidigt start för mig idag och jag hann med sista tjejen idag. Minns inte om jag sa att jag hade två kvar men det var bara en. Fick till henne rätt bra tyckte jag. Nu återstår det lärare på skolan, har inte bestämt mig för hur många de skall vara eller vilka de skall vara ännu. Men skall skissa på det lite imonn tänkte jag, eftersom jag missat massor med tid nu sista tiden. På grund av försäljningen, men imonn om inget dyker upp så skall jag kolla lite på det.

MUSIK: Det var nära ett par gånger idag att jag satte mig men det är ingen bra ide på lördag att göra detta. Det låter inte så mycket men en timme med det som låter är ingen hitt det, så jag avstod idag. Men jag kollade lite framåt idag och upptäckte svåra sextondelar fram över. Men det skall nog gå det med med tiden så sitter de tillslut. Så fick jag sålt en grej till idag och det går framåt men det kommer saknas 1000 ändå tillslut för jag får inte sålt allt. Men lite får jag sedan får vi se hur det går med det andra. Det skall nog lösa sig ändå tror jag.

Ha idag skall jag då få ett svar på om jag vann på lotto eller inte då, sedan har jag till en vecka till så är pengarna slut. Men om jag inte räknat fel så har stålarna kommit tills dess, ja när det är slut vill säga då. Nu är det dags igen att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: