tisdag 1 september 2009

Tisdag 1/9-2009 20:00

DAG: Jaha dags igen för ny dag men inte bra det ny månad med. Somnade nån gång till tolv tiden igår och sov rätt kasst, hade hällt i mig för mycket vatten så jag var uppe tre fyra gånger inatt. Så ingen vidare sömn men till morgonen så sov jag rätt bra och vaknade sedan till nio tiden då jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan drog jag igång med novellerna. Var idag klar till ett tiden då jag drog till ica och handlade lite. Sedan hem och så fick jag i mig min mjukis idag nästan rätt på detta så drog jag igång med middagen. Idag hade jag kålpudding men potatis det var illa gott idag det, har en laddning till som jag fick av morsan. Men den ligger i frysen så den kan ligga ett tag den. Så spanade på sagan om ringen sista delen idag när jag åt, och det gick över även på när jag åt lunch. Så min sjukdom då? Ja jag vet inte har inte känt nått alls idag men ändå så känns det inte som det skall. Det är skumt tror inte det är nått alls idag skulle nog ha brutit ut i så fall. Men jag skall via på torsdag med så kör jag igång men träningen till måndag igen. Får hoppas att det har släppt tills dess, det är något som känns men vet i fan vad det är, men hoppas det är borta tills måndag. Jo idag så la jag upp statistiken för augusti ni kan notera att det är rejält på MB förra månaden. Högst någonsin men inte på allt bara på MB och lite annat, men vill in spana så gå upp på hemsidan och klicka statistik så kan ni se. Jo imonn skall jag till min lille kompis så imonn blir en slö dag. Så även på torsdag då jag inte tänker träna men jag skall skriva den dag istället. Så mer? Nä inte idag kommer igen imonn med mera saker som jag inte gjort eller gjort.

TRÄNING: Ja det är nästan som jag ångrar mig att jag inte gick och tränade igår. Men det känns inte helt bra ändå idag, något var det men hoppas det försvinner tills lördag och sedan igen till måndag då jag skall köra igen. Vi håller tummarna.

NOVELL: Japp idag startade jag tidigt så jag var klar redan till ett tiden. Gick igenom tre noveller idag och sedan skall jag köra igen till torsdag då. Så får vi se hur det blir tillslut, bra hoppas jag. Men men…

Japp det är dags för mig att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: