söndag 13 september 2009

Söndag 13/9-2009 20:01

DAG: Jaha äntligen en bra natt då, somnade nån gång till tolv tiden och sov sedan med bara två vak fram till nio tiden men kom inte upp ur sängen förrän till tio tiden. Så kom upp och fick i mig frukosten sedan var det musik fram tills jag skulle dammsuga vid tolv tiden. Efter detta så drog jag i mig min mjukis och drog sedan till ica för att handla lite grejor. Kom hem lite innan tre tiden tror jag att det var. Så till tre så drog jag igång med middagen, hade idag köttfärssås och spagetti som jag handlade på ica idag. Jo innan detta så fick jag ur mig en målning med en ananas, var väl inte så bra men ändå ett målning. Finns på målningar sidan på hemsidan om ni vill se den. Jo jag var med en tävling på Binero för ett tag sedan och jag skickade in en rad men jag hade inte alla rätt. Ändå vann jag, jag mailade till dem men så svarade de och sa att jag skulle vinna ändå. Jag blev så paff att jag inte ens sa tack för detta utan skickade ett mail men ett svar bara. Vinsten var ett års gratis webhotell, det är rätt mycket pengar det. Jag hoppas att de inte blev allt för arga när jag inte ens sa tack. Men nu så har jag hotellet ett år utan att betala, det är gott mos det. Så sedan fick jag aldrig nått mail från svenskaspel igår så jag har inte sett om jag vann. Dock kan jag meddela att de inte har ringt mig så jag har troligen inte vunnit någon högre summa. Men en lite vinst är gott det med, vi får se imonn hur det gick, troligen som det brukar göra varje vecka. Jo sedan tror jag att det är något fel med min statistik skall ta och ringa dem en dag, troligen imonn innan träningen. Det kan ju hända att jag läser den fel med, men jag tror inte det. Skall höra imonn vad de säger.

TRÄNING: Japp bra sömn inatt så skall jag nog kunna köra imonn igen då. Det hänger på bra sömn om jag är stark eller inte när jag kör. Så vi håller tummarna för att jag sover inatt.

NOVELL: Ja då kommer träning imonn och sedan skall jag gå på de sista novellerna i samlingen sedan. Skall sedan gå på smärtan och hade tänkt mig att höra mig lite för på musik grejorna sedan ett par dagar. Så går lite mer dagar innan jag kör på novellerna igen. Skall ta mig in på buller och bång och sedan till musikbörsen för att kolla syntarna.

Jaha då skall jag säga som jag brukar göra Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: