torsdag 10 september 2009

Torsdag 10/9-2009 21:41

DAG: Japp äntligen en rätt bra natt, var uppe en gång bara inatt och sov till tio sedan. Så jag fick bra sömn inatt och dagen har gått bra idag. Som sagt så kom jag upp till tio och fick i mig frukosten lyssnade sedan på musik fram till ett först då jag fick i mig lunchen, sedan var det på fram till fyra då jag drog till träningen. (illa lång mening det blev) Japp gjorde inte nått alls idag fram tills det var dags för lunch. Den samma fick jag i mig och sedan gjorde jag igen ingenting fram tills det var dags att dra till träningen. Kom hem därifrån och stretchade och sedan var det middag. Hade samma sak som jag hade i måndags men denna gången så kryddade jag. Detta glömde jag när jag lagade maten denna gång, kände det förra gången jag åt att det hade jag glömt. Så idag var det godare än i måndags, hade lite för mycket chili i med men det var ändå gott. Är inte så rädd för kryddor jag brukar ha lite för mycket i, därför bjuder jag ingen på mat. Ingen kan äta min mat förutom jag, kryddar lite för mycket jag. Men det tycker jag är gott chili och nu även cayennepeppar med, det har jag inte använt innan men det är faktiskt godare än chili. Om ni inte har provat alltså. Men jag hade inte färsk chili i denna gången utan salom ombeg (eller va fan det nu heter, det är iallafall chili som är mald med lite salt om jag inte minns fel) och då drog jag i en tesked med detta det var lite för mycket det. Och det gjorde jag för att jag inte hade färsk chili hemma, så var det med det. Som om nån ville veta det heller, men jag sa det ändå. Så kollade lite på teven men det var ett gammalt mythbusters avsnitt så jag såg inte det, utan annat på Discovery. Ser knappt på annan kanal än detta, jo det gör jag men då spelar jag in det så jag kan se när jag vill. Om jag inte minns fel så skall det gå igång idag och spela ett program en film men jag minns inte vad det var nu. troligen nån action eller nått sånt. Men vi får se imonn när jag äter vad det var som spelades in, skall rapportera detta imonn. Det vill ni nog veta eller hur? Ja just det, nu är det slut för idag ses imonn igen. Jo en sak till det är tvätt imonn och lite inköp också blir det nog, skall tvätta lakan imonn så jag skall byta i sängen idag. Det var nog ett tag sen jag gjorde det om jag inte minns fel, så det kan vara dags nu för detta tycker jag. Och eftersom jag inte har tränat på en vecka så har jag knappt nått att tvätta. Så nu är det nog ses imonn.

TRÄNING: Japp gick rätt bra idag lite trögt men då har jag ju hållit upp en vecka med. Trögt på armarna, fram, och på intervallen men när jag hade kört cardion så gick det bättre sedan på cykeln. Så okey idag på det hela taget.

NOVELL: Japp inget idag och inget imonn men sedan till lördag då skall jag gå igång igen men mina noveller. Så får vi se vad jag gör sen efter att jag gått igenom smärtan igen. Vi får se hur jag gör då.

Jaha skulle kollat lotto igår men fick bara mail om jokern inte själva lottot. Får se vad som finns i mailboxen idag då, kanske en vinst…. Jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: