torsdag 3 september 2009

Torsdag 3/9-2009 21:40

DAG: Japp kass natt igen då, somnade inte förrän till tre fyra tiden nått sånt. Så och sedan under natten så vaknade jag massor med gånger. Men jag fick lite längre sammanhängande sömn på morgonen, och jag kom upp ur sängen till tolv. Åt frukosten till ett tiden så jag tog inte lunch idag som jag brukar göra på torsdagar. Sedan drog jag igång med novellerna och var idag klar till två tiden redan. Så drog i mig mjukisen och sedan till tre tiden så drog jag igång med middagen. Köttfärssås och spagetti idag hade jag. Kollade på xmen när jag åt idag och sedan lite till när jag fick i mig lunchen till halv sju. Jo jag har en teori om min “sjukdom” ja det jag känner nu är lite tjock i halsen och så hostar jag med. Killen som flyttade in över röker, jag har inte haft problem med rök innan men det kan hända att jag har det nu. Så det kan helt enkelt vara allergi som gör att jag inte mår bra nu. Så kan det ligga till. Men skall göra en hälsoundersökning skall då passa på att fråga om man kan testa för cigarettrök nån stans då. Men får göra det senare i månaden då, skall ta en dag och ringa till dem och beställa tid. Farsan sa att han kan bidra med pengar till detta, vad det nu kostar. Men det ligger nog på 120 tror jag nått sånt nu, så kanske jag kan få en remiss till att testa allergi med. För det är mest på kvällen då han är hemma och säkert har rökt mindre på dan då han inte är hemma. Så sedan kollade jag lotto igår men jag hade inte fått nått mail så jag skall kolla idag om det har kommit in några stålar. Så mer? Jo jag tänkte idag att jag skulle byta till annat skydd på datorn men det sket sig, telias skydd är bara till en dator. Det var för bra för att vara sant och det var det inte heller. Där hade jag sparat en 1000 men så blir inte fallet ändå måste ha till två datorer när jag skall köpa musik dator med. Så annars har jag fått ihop 3000 nu som jag tror skall räcka till att skicka in novellerna. Så näst nästa månad hoppas jag få ihop lite till en tusing eller nått sånt till bufferten. Så nu var det nog allt för idag det.

TRÄNING: Japp då skall vi se till måndag när jag är och tränar om det släpper lite då. Gör det det så är jag nästa säker på att det är röken som gör att jag inte mår bra. Sedan skulle jag då försöka komma och kolla det med allergin nån stans. Men blir det bättre så kan jag nog dra den slutsatsen ändå. Men hade varit bra att kolla upp det med. Men till måndag så skall jag köra på igen, idag har jag bara kört lite ryggstretch. Skall köra till lördag storstretch.

NOVELL: Japp en kass natt gav en kass dag med hann bara med en novell idag innan jag gav upp. Tiden fanns inte till idag när jag gick upp så jävla sen idag. Men det tar vi igen imonn istället, om jag sover inatt vill säga.

Jaha då skall vi kolla hur mycket vi har fått in då till lottot, massor kan vi hoppas på. Jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: