fredag 4 september 2009

Fredag 4/9-2009 20:01

DAG: Jaha dags igen då ja, somnade nån gång till tolv tiden igår och sov rätt bra med två vak inatt. Dock så var sista vaket just innan jag gick upp så jag fick inte så bra sömn på morgonen. Så satte sedan igång med novellerna till tolv tiden idag och gav upp till två tiden eller strax innan detta slag. Drog då till ica och handlade lite och kollade mitt bankkonto idag, japp som jag sa så brukar jag räkna fel och jag hade inte 800 som jag trodde utan 600. Skall nu räcka tills den 25è kommer bli rätt hårt att få dem att räcka till, men det skall nog gå det med. Kom hem till just innan halv tre och drog i mig mjukisen sedan tinade jag lite kotletter idag. Hade dem och potatismos idag det var gott men jag hade lite för hög värme på plattan idag, så dom blev lite torra, men ändå goda. Så spanade klart på xmen idag när jag åt och sedan när jag fick i mig lunchen så kollade jag på riktigt stora saker. Ja det heter nått sånt fast på engelska som jag inte behärskar nått vidare. Så mer? Jo idag hade jag scannern igång på datorn och två trojaner hade kommit in i datorn. Men ni kan vara lugna de satt i karantän så ingen fara om spridning. Först kunde jag inte fatta hur de kommit in men så kom jag på att jag gjorde som man inte skall göra och slog in rätt i adressfältet. Men stavade då fel så jag kom inte dit jag ville, det måste varit då de kom in från sidan. Jag lovar att köra via google i fortsättningen så jag inte kommer in på dessa siter. Men jag rensade ut dem och skall just nu efter bloggen och mailen köra en extra scan för att se så allt är borta nu. Så var det med det, dock kan jag inte fatta varför jag inte fick varning att de kom in. Skall när jag byter skydd fråga dem om detta. Har fått ett virus via mail en gång för ett bra tag sedan då fick jag inte heller någon varning om detta. Lite skumt är det men det kanske finns någon förklaring på varför det inte varnar. Dock läggs de rätt i karantän så det finns inte i datorn alls och ingen risk för spridning finns.

TRÄNING: Japp bara en ryggstretch idag men imonn så skall jag köra en större stretch så kan jag känna på att köra lite igen tills måndag. Cykel är nog borta för i år tror jag men det kan smälla till ännu men tror inte det nu.

NOVELL: Japps körde igång idag till tolv tiden och körde sedan på fram till två tiden. Gick igenom tre noveller idag och det var de som jag hade markerat innan som inte så bra. Dock kan jag säga att de inte alls var så jävla kassa som jag tyckte innan. Sover jag kasst så tycket jag inte att de är bra alls men sover jag så är de okey. Dock måste jag jobba på dem ett tag till, la till lite grann till på dem som var historier för personerna i dem. Det behövs som jag kallar, mer om människorna, det får berättelsen att lyfta rätt bra. Men jag har tre gånger till att lägga till så jag skall nog få till dem tillslut.

Japp som vanligt så vann jag inte ett dugg igår men tills imonn så då smäller det, det känner jag på mig. Till er säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: