söndag 20 september 2009

Söndag 20/9-2009 20:01

DAG: Jaha söndag igen då ja slöe dagen, somnade igår runt tolv tiden eller nära där. Sov sedan rätt bra under natten men vaknade till tio idag, lite tidigt det när det är en slöe dag. Men kom upp och fick i mig frukosten sedan var det musik fram till middagen. Som jag sa så är det en slöe dag idag och jag har inte gjort något med än dammsugit till klockan tolv. Det var det enda vettigt jag har gjort idag på hela dan det. Jo jag har kolla lite på internet med idag på lite grejor till datorn när det gäller mjukvara till instrumenten. Hittade ett program som heter Audacity som man kan ändra lite med och som är helt gratis att ladda hem. Dock så vet jag inte vad jag skall få med det jag får, det finns kanske redan med detta så behöver jag inte ladda hem nått alls. Men det får vi se jag har kollat upp lite och till januari så har jag betalat av datorn så till februari så skall jag köpa ny. Då någon gång så skall jag även köpa instrument när jag har fått den nya datorn och laddat över allt till den nya. Sedan skall vi se vad som händer, dock skall jag bara spela på måndag och torsdag innan träningen. Så får vi se vad som kommer ur mig då om nått vill säga, men vi får se hur det går med det. Och vid detta laget så kommer jag ha två nya inlägg i bloggen. Roman och musik kommer då till som poster i bloggen. Så är tanken att jag skall lägga upp lite musik på min myspace sida med, om det blir nått vill säga. Tänkte också lägga upp lite mobilsignaler på min hemsida, om jag får nått gjort men tror detta kan göra att jag får lite mer folk på sidan. Men vi får se hur det går med det den dagen då jag får igång detta. Kan hoppas att jag kan få en snabb dator bara tror jag skall köpa en dell, med i7 som har fyra kärnor kan hoppas sedan att detta räcker ett tag fram över. Det kommer ta 3 år att betala av den och jag måste skaffa garanti med för dessa åren, ja eller heter det serviceavtal, så de hämtar och lämnar den om nått blir fel på den. Ligger nog på en 1200-1500 nått sånt om inte mer. Men då har jag garanti så länge jag betalar av den så det är lugnt i så fall. Japp men det är ett par månader tills dess, och så släpps windows 7 snart så då skall förhoppningsvis de nya datorerna vara ute då, ja i februari menar jag. Men kanske skulle ha väntat på första SP men tror detta systemet är rätt stabilt som XP var när det kom. Japp fick i mig maten idag hade korv och klyftisar och massor med ketchup och så lite senap med, det var väldigt gott det. Spanade på underwold eller nått sånt heter den om vampyrer och varulvar, ettan så jag lite på idag har tvåan med. Så mer? Nä det var nog det hela för idag det ses igen imonn vid tjugo i tio.

TRÄNING: Jaha smärtan har nästan släpp i ryggen men jag skall ändå vänta två veckor så att skadan inte går upp. Att det släpper är ju för att jag tar voltaren, men skadan kan ändå gå upp även om det inte lägre gör ont. Så jag tror jag håller upp två veckor så jag är helt säker på att det inte kommer igen. Men till lördag skall jag köar en stretch om det inte gör ont. Jag tror inte det är bra att köar stretch heller om det är en stäckning. Så jag tar det lugnt och kör noveller istället.

NOVELL: Ja som jag sa igår så är jag klar med novellerna i samlingen och det är dags att gå över till smärtan. Dock kommer det inte ta många dar att gå igenom dem. Och när de är slut så skall jag dra till musikbörsen och spana lite.

Japp fick lite stålar av morsan och farsan så jag skall ringa till vårdcentralen och boka tid till hälsoundersökning. Så skall jag ringa till tandläkaren med om tid, men det kan hända att jag skall komma lite senare i år. Men vi får se när jag ringer dem. Jaha det är igen dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: