fredag 18 september 2009

Fredag 18/9-2009 20:01

DAG: Japp som valigt efter träning så sov jag kasst, somnade nån gång till tre tiden. Sov sedan av och till fram till elva tiden då jag kom upp ur sängen. Fick i mig frukosten och sedan lyssnade jag på musik fram till ett då jag drog iväg till morsan. Kollade mina mail innan detta men det hade inte kommit något mail om mcafee idag. Igår så fick jag ett lite konstigt svar på mina frågor så jag fick maila igen men inget svar kom innan jag stack vid ett tiden. Hoppas på bättre svar nu när jag skall kolla mailen så skall jag uppgradera virusskydd mm. Så satte mig på trean och stämplade mitt nya kort med plus och sedan hoppade jag av vid drottningtorget och bytte där till fyran. Tror att rätt belopp drogs från kortet det syns ju inte när man stämplar. Men det gick på ca 25 spänn till morsan sedan på vägen hem så stämplade jag inte plus och bytte sedan i korsvägen till sexan, men jag fick reda på att man inte skall stämpla av om man åker inom samma zon. Kollade och jag hade 16,50 på så fyllde jag på med 100 som jag fick av morsan. Så innan jag stämplar nästa gång skall jag se hur mycket det finns på, skall då vara 116,50 om det är som det skall. Jag sparade inte mailet om det men så sa de att man skulle göra. Får se om det gäller eller inte nästa gång jag skall åka vagnen. Så kom hem och fick i mig tre räkmackor som morsan gjorde till mig så jag skulle slippa göra lunch. Det var väldigt gott det och de slank lätt ner i lilla maggen. Så gjorde även makrillen idag på min födelsedag. Och nej jag vann inget igår heller som valnigt. Japp mer då? Nä inte på denna punkt mer nedan.

TRÄNING: Japp det gäller då min sträckning, det visade sig att det var värre än jag trodde. Så jag skall hålla upp i två veckor och hoppas på att det släpper tills dess. Men då skall det vara helt borta innan jag kör igång, annars tar jag en vecka till. De e ju fan just som jag skulle höja och allt, och allt för att jag inte sover som jag skall. Men men jag kommer igen en nannandag, men nya krafter.

NOVELL: Jaha då efter som det inte blir träning på ett par veckor så kan jag köra på med novellerna igen då. Skall köra igenom smärtan sedan skall jag kolla upp med instrumenten på musikbörsen. Efter det så skall jag nog gå på igen med novellerna, men det blir lite kort tid mellan dem. Hade tänkt en månad mellan men vi får se hur jag gör med detta sedan.

Jaha då är man ett år äldre än innan, men det skall nog gå bra det med. Jag säger som jag brukar göra Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: