söndag 27 september 2009

Söndag 27/9-2009 20:01

DAG: Ja som vanligt så börjar vi med natt då, somnade som jag skulle igår vid tolv tiden. Men sov inte länge bra utan vaknade ett antal gånger under natten. Och till sju så var jag vaken men jag tog på mig lurarna och låg en två timmar så efter det lyckades jag somna fram till tio. Då tog jag mig upp och fick i mig frukosten. Sedan lyssnade jag på musik fram till tre tiden innan jag fick av den. Till tolv tiden så dammsög jag och efter detta drog jag till ica med, och ja då hade jag inte heller på musiken. Köpte lite smått och gott men de hade inte nån vanlig mjölk så jag fick ta lättmjölk. Så som jag har sagt många gånger så skall man inte handla mat på söndag eller måndag då är allt gammalt i butiken. Och hyllorna gapar tomma, det som finns har redan nästan gått ut i datum. Brukar inte handla på söndag eller måndag men idag måste jag göra det. Så kom hem och lyssnade sedan på musik fram till tre tiden som jag sa. Då drog jag igång med middagen, hade idag chili concane (ja nått sånt heter det nog) men jag hade i lite cayennepeppar idag det var gott det. Så kollade lite på dödligt vapen var det fyran eller nått sånt vet inte men lite roligt är det väl, eller? Men såg inte klart den idag. Sedan har jag pillat lite med hemsidan med jag rättade till tabellerna på statistiksidan. Så att de ligger rätt i mitten på sidan, kom på det idag hur jag skulle göra. Det finns massor med inställningar att göra så man tappar bort sig i tabellerna med tiden. Men inställningen skall göras i tabellinställningarna så lägger den sig rätt. Jag la inte upp detta som en uppdatering jag bara fixade till det. Så mer då? Ja vinsten kom inte igår men det kan ju betyda att jag inte vann högsta vinst men kanske en 30 000 skulle sitta gott det med. Ja det blir nog som vanligt massa med ingenting. Nä det var nog allt för idag det, nä inte riktigt. Jag spanade på statistiken på hemsidan idag och jag har passerat rekordet idag, för mest besökare. Vi får se hur det ser ut när jag lägger upp det på internet den förste. Nu är det nog. Ses imonn igen.

TRÄNING: Japp körde som sagt en stretch igår så jag skall köra en stretch imonn med. Kör igång den till fyra så äter jag där efter, så jag kan komma igång nån gång. Tjuvstart så att säga, men det känns bra i ryggen så det är lugnt.

NOVELL: Jaha då går vi igång igen tills imonn då, tror jag siktar in mig på två noveller per dag framöver. Så skall jag köpa nytt block till romanen med en dag, skall plocka fram gamla versionen av den så skall jag kolla upp de som är med i den och lägga bakgrund på dem. Så kan jag köra det mellan tiden när jag inte kör novellerna.

Japp dags att bli rik då igen, kan hoppas det blir mer än 80 bara, men det blir nog som vanligt ändå. Till er säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: