fredag 11 september 2009

Fredag 11/9-2009 20:01

DAG: Japp testade något nytt igår kväll när jag hade legat en stund så tog jag av mig lurarna och tänkte då somnar jag tidigare ikväll. Så jag somnade nån gång till ett tiden istället för vid två tre tiden jag brukar. Och det såg ut att fungera men jag vaknade igen till tre, fick då ta på mig lurarna fram till fem och så lyckades jag somna igen. Så att lägga sig tidigare var ingen hitt alls, det är bättre att vänta på att sömnen kommer och ligga kvar med lurarna på. Kom upp idag till elva tiden men klockan hann bli tolv eller strax innan så jag satte inte igång med frukosten. Utan gick ner till tolv till tvätten och fick in den, sedan upp och fick i mig frukosten. Så sedan till tjugo i ett så var jag nere och hängde upp den samma och efter detta så drog jag till ica och handlade lite. Men får se upp har inte så mycket stålar kvar nu att köpa för. När jag kom hem så väntade jag på att klockan skulle slå halv tre så jag skulle ta min mjukis. När den gjorde detta så drog jag i mig den och satte sedan igång med middagen, nä så var det inte. Jag satte igång ugnen vid halv fyra och stack sedan ner till tvätten till kvart i fyra och hämtade upp den. Sedan drog jag igång med middagen, idag hade jag karréer med pommes. Idag så gick de länge nog i ugnen så det var godare idag, dock hade jag fått i mig lite ostbollar idag innan jag åt så det gick lite trögt att få i sig maten. Har inte så mycket pengar men köpte ändå en påse med dem när jag var på ica. Så kollade lite på teven igen när jag åt och sedan igen när jag fick i mig lunchen med. Japp det var nog allt det men imonn så får ni hålla tummarna då är det jag som kniper de 150 millenna på lotto. Så håller ni tummarna så skall jag plocka dem, skulle jag göra detta så bjuder jag er alla som vill på middag. Och ja jag skall inte laga utan på restaurang nån stans i Göteborg, så håll tummarna så blir det gratis middag. Kollade föresten hemsidan idag har rätt många just nu på hemsidan och rätt bra MB med, får se vad det blir denna månaden då. Kommer upp den förste nästa månad på statistik sidan om ni har lust att kolla in det.

TRÄNING: Japp lite träningsvärk idag har jag men det var förväntat efter en veckas uppehåll. Men det stretchar jag ut till imonn när jag gör den stora stretchen. Så blir det nog inte mer cykel detta året skulle jag tro.

NOVELL: Jaha då om jag får lite sömn inatt så skall jag köra igång igen tills imonn då. Om jag nu kör tre imonn så har jag bara kvar fyra sedan är jag klar med genomgången. Då skall jag köra på smärtan och sedan får vi se vad jag gör. Jag kanske ändrar lite i smärtan men får se vad jag tycker när jag kör på dem.

Jasså jag säger igen som jag brukar göra vid denna tidpunkt på denna dag Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: