onsdag 2 september 2009

Onsdag 2/9-2009 20:01

DAG: Japp inte så bra natt igen då ja, sov ändå rätt bra på morgonen så jag var rätt utvilad idag när jag gick upp. Runt tio tiden om jag inte minns fel kom jag ur sängen. Fick då i mig frukosten och så lyssnade jag på musik fram till ett då jag drog till min lilla kompis. Kan säga som det är känner mig lite kass ännu, det är något som inte är bra. Men som jag sa har jag inte feber, snuva eller ont i halsen, dock har jag hostat lite idag på morgonen. Jag har nån sorts allerig så jag är nästan alltid snuvig men kanske är jag lite snuvig idag. Om det nu inte är allergin vill säga, brukar vara värst på morgonen men denna snuva. Sedan går det över av sig själv ja brukar göra det iallafall. Men kanske lite snuva idag, men tror det är allergi om jag får säga det jag tror. Konstiga är att det inte bryter ut nån gång, det känns som om jag skall bli förkyld. Så sedan hem gick jag där ifrån så jag var hemma till halv fyra idag tog rätt lång tid att gå hem idag. Så då när jag kom hem så fick jag i mig min mjukis och började med middagen på samma gång. Idag hade jag kotletter med pommes. Spanade på mythbusters när jag åt och sedan igen när jag fick i mig lunchen med, men då såg jag på ett annat program. Så mer? Nja jo jag hade mer än dubbelt så mycket MB som den högsta månaden innan denna månad. Lite skumt detta men jag hälsar alla nya besökare på min hemsida välkomna. Notera den snygga faviconen uppe i adressfältet med nyss har jag lagt in den. Så mer? Nä inte mer idag skall nu ta och inkassera stålarna igen på lotto. Skulle sitta gott med ett par tusen nu till min kassa, har nu 800 som skall räcka tills den 25é blir hårt denna månad. Så skall jag göra en hälsoundersökning en dag när jag har stålar, blir nog nästa månad om pengarna räcker till. Nästa månad har jag försäkringen på 1000 sedan visrusskyddet 1000 så det blir hårt nästa månad med, och så skall jag köpa mat med. Men om allt går som beräknat så skall pengarna räcka efter som jag sparade denna månad. Vi får se om det går ihop, har tendens att inte gå ihop eller så kommer nått jag inte tänkt på till som nått autogiro eller nått sånt. Skall kolla mitt konto idag efter bloggen så att jag har pengar kvar som jag tror jag har. Brukar inte bli så mycket jag har tänkt mig, men i bland blir det mer än jag har tänkt mig. Vi får hoppas på det senare denna gång.

TRÄNING: Japp en ryggstretch idag bara om allt går som planerat så skall jag köra en lång stretch till lördag igen, så jag kommer igen lite på träningen. Om mina problem inte blir värre, hostar rätt bra nu av någon anledning. Vi hoppas att det lägger sig, det borde ha brutit ut nu om det var något.

NOVELL: Japp sover jag så skall jag köra på dem igen imonn då. Men det går rätt snabbt att gå genom dem kommer knappast inte ta en månad detta. Får se hur jag gör med detta lite längre fram, det hade varit bra med en månad mellan men, men vi får se hur jag gör.

Näe nu är det verkligen dags att kamma hem stålarna igen då, att de inte ringt tyder på att jag inte vunnit någon större vinst men lite är inte heller fel. Till er alla säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: