måndag 14 september 2009

Måndag 14/9-2009 21:41

DAG: Såja hade en bra natt igen var bara uppe två gånger, dock så vaknade jag tidigt idag. Redan till kvar i åtta slog jag upp mina blå, fick i mig frukosten och sedan lyssnade jag på musik. Fram till klockan slog ett då jag drog igång med lunchen. Jo jag ringde till Binero idag och hörde med statistiken och det var inget fel på den, jag läste den inte rätt bara. Så jag fick det ordnat idag innan jag drog igång med lunchen. När jag fått ner lunchen så lyssnade jag på mer musik fram till fyra då jag drog till träningen. Men igår när jag kollade lottot så hade jag vunnit 114 bagare, jag la in 100 till mitt konto så nu kommer stålarna räcka denna månad med. Det gäller att ha tur, och nä det var inte för att ni höll tummarna det gjorde ni inte, skall jag vara helt ärlig så gjorde inte jag heller det, man bara säger så, men vann gjorde jag ändå. Det gäller ha flyt ibland. Så klockan slog fyra som jag sa innan och jag drog till träningen. Kom där ifrån och stretchade och sedan var det träningsmiddag, kan meddela att jag inte lät löken steka länge nog, den var knaprig, det var inte så gott, det men det gick ner. Så spanade på mythbusters när jag åt även om jag redan hade sett det. Så mer än då? Jo jag var med en tävling idag om en ny Nokia N97 skulle sitta gott med en ny mobil. Och jag svarade rätt på alla frågor, nu har jag aldrig vunnit på en internet tävling men men det kan slå till. Om ni håller tummarna då ni kommer det gå bra alltså, tummarna. Näe dags för mig att säga hej för idag ses imonn.

TRÄNING: Dåså en tidig start på dan men jag var ändå utsövd när jag vaknade idag. Tyckte det var väl tidigt att gå upp men det gick inte att sova mer så var det med det. Körde igång idag och det gick väldigt bra idag på det hela taget. Till och med intervallen gick bra idag hade mycket kraft i benen idag, av någon anledning. Och jag gick längre ut på stretchen med när jag körde den, så en bra dag idag.

NOVELL: Jaha då skall vi gå igång igen imonn då men som vanligt så är dagen efter träning seg för att jag har svårt att somna. Men en eller två skall jag nog få ur mig hoppas jag. Och vem vet jag kanske somna med en gång, ja iallafall i min fantasi, blir nog som vanligt tror jag nog.

Då har vi igen kommit fram till denna punkt där jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: