lördag 19 september 2009

Lördag 19/9-2009 20:01

DAG: Jaha ny dag igen då ja, somnade igår vid tolv tiden men sov inte bra under natten. Många vak och tillslut så kom jag upp till halv elva tiden, fick i mig frukosten och där efter så drog jag igång med novellen. Ja för det var bara en kvar att göra, var klar rätt tidigt idag med det klockan var nog ett tiden nått sånt. Då drog jag igång med att uppdatera virusskyddet mm, och jag fick ta bort allt och ladda hem igen och en gång så blev det fel så jag fick göra igen då gick det bra. Så köpte jag ett zip program med snapzip men det fungerade inte alls som det skulle, ominstallerade tre gånger men det hjälpte inte. Så på måndag så skall jag häva detta köp och istället skall jag köpa winzip. Det är dyrare men mitt gamla porgram är inte lägre gratis så jag måste ha något nytt att fixa med. Skall lägga upp lite filer tänkte jag då måste jag ha ett program som kan zippa. Så när pengarna kommer tillbaks till kontot så skall jag köpa winzip, snapzip låg på 350 men winzip ligger på 450 men då fungerar det som det skall. Det andra låste sig och skickade felrapport efter varje gång jag testade det, och allt jag gjort gick bort. Så jag fick nog av det och tar pengarna tillbaks igen när det inte fungerar som det skall. Så det tog ett antal timmar att fixa till detta och sedan komma fram till att det inte var något att ha. Men jag tänkte jag skulle komma billigt undan, nä du så lätt skall det inte gå för dig, lilla gubben. Nä – Suck och stön. Men får jag stålarna tillbaks så skall jag köpa winzip så då har jag ett, och jag fick nya mcafee för 400 nått sånt så jag har lite stålar över ändå. Hade tänkt att spara dessa men då får det bli ett sådant program. Så när klockan slog tre så drog jag igång med middagen. Hade idag revbenspjäll med pommes som jag fick av morsan. Kollade på matrix 3 när jag åt kollade sedan klar på den innan jag diskade. Så mer? Nä det var nog.

TRÄNING: Jaha eftersom jag har ont i ryggen så har jag inte gjort nått alls idag på denna punkt. Så kommer det bli ett par veckor framåt nu tills det ger sig. Men skulle det ge sig innan två veckor så skall jag ändå inte träna innan för att inte dra upp skadan igen. Eftersom jag tar voltaren på så kan det kanske gå snabbare att läka, men jag väntar ändå tills två veckor gått. Om det nu är bra på två veckor vill säga, men jag hoppas på det. Har känt av det idag när jag satt i fåtöljen när jag skrev, men jag smörjer så det är lugnt.

NOVELL: Ja det blev bara en novell idag sedan var det dags att gå på datorn. Så imonn är ledigt men till måndag skall jag gå igång igen då på smärtan. Efter detta så skall jag kolla upp på musikbörsen, men hur jag skall få fyra veckor att gå innan jag skall gå på novellerna igen. Det är en annan fråga, men jag hittar på nått tror jag nog.

Japp det är igen dags för att kamma hem de stora stålarna på lotto. Vad är det uppe i nu? Jag vet inte med rätt mycket stålar är det, över 100 miljoner det hade varit gott mos det. Till er säger jag Tjingeling! :D :P :D  

Inga kommentarer: