måndag 21 september 2009

Måndag 21/9-2009 21:40

DAG: Jaha en ovanlig dag idag då mot vad det brukar vara på måndagar. Somnade nån gång till tolv igår och vaknade inte så många gånger under natten. Kom dock upp rätt tidigt idag redan till tio tiden fick jag i mig frukosten. Och till elva tiden drog jag igång med smärtan var klar med detta redan till tolv tiden nått sånt. Lyssnade sedan upp musik fram till tre tiden då jag drog till ica och handlade lite. Men lyckades glömma ägg idag när jag var där, men det räcker ett tag till ändå. Tror att det blir kort blogg idag visst, det gick fort med smärtan så jag har gått på tomgång idag hela dan. Sedan när jag kom hem från ica så drog jag igång med middagen. Hade idag korv och potatismos, och senap och ketchup det var gott idag med, ja med korv idag med alltså. Sedan kollade jag på mythbusters idag när jag fick i mig middagen. Nu har de nya avsnitten gått igång tror jag, hösten startar nya avsnitt tror jag nog. Japp det var nog det jag gjorde idag känns tomt att inte träna och dagen känns evigt lång. Även om jag känner mig rätt trött så kan vi bara hoppas på att jag sover inatt med. Tror jag drar till musikbörsen imonn om det inte regnar allt för mycket vill säga. Men vi får se tills imonn.

TÄRNING: Jahapp inget alls idag att rapportera här dagen har som jag sa innan känts evigt lång idag. Men smärtan är inte över i ryggen ännu så det kommer nog ta två veckor ändå innan det är över.

NOVELL: Ja en tidig start idag och det gick illa fort idag med, gick igenom alla på en timme nått sånt. Så frågan är nu vad skall jag göra nu? Men drar jag till musikbörsen imonn så kan jag komma på nått tills iövermonn hoppas jag.

Ja då återstår för mig bara att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: