tisdag 29 september 2009

Tisdag 29/9-2009 20:00

DAG: Japp kass dag igår och kass natt idag. Igår så gick jag upp som ni säkert såg vid elva tiden och la upp bloggen. Detta innebar att jag inte somnade förrän till tre, kom till sans vid elva tiden idag. Fick i mig frukosten och sedan lyssnade jag på lite musik fram till ett tiden. Då drog jag till frisören och klippte av mig allt flis, nja lite har jag kvar ändå. Men det är gott att bli av med det synd bara att jag inte kan gå oftare dit. Förut så gick jag var tredje vecka och klippte mig men min ekonomi har blivit sämre så nu blir det bara var fjärde vecka. Och skall jag vara helt ärlig så hade jag inte råd denna månad med detta. Kan meddela att jag får ge upp mitt försök att köpa zip program denna månad. Får ta nästa då jag förhoppningsvis har lite mer stålar. Sedan fick jag ett telefonsamtal idag så det blev rätt brottom med instrument grejorna, fick ett anbud om en grej så skall kolla upp detta imorgon. Men jag har idag satt frysen på avfrostning så tills imonn skall den nog vara klar, om inte i kväll redan. Så imonn skall jag ut och köpa mat det gör jag innan jag ringer samtalet så jag har fått min mat för månaden. Sen får vi se hur det går, har ingen aning om vad han säger så vi får se imonn. Så efter klippet så drog jag igång med mjukisen och faktiskt under tiden jag drack upp den så gick jag igång med middagen. Hade karréer med kyftisar idag. Har packat upp lite pommes i kylen som jag skall ha imonn, och ja de tinar men lite håller de väl tinade med? Hoppas på det så skall jag äta revbenspjäll och pommes imonn. Kollade på världarnas krig idag med tom cruse, måste erkänna att jag aldrig gillat honom inte heller hur han spelar på film. Men nu har jag sett den och raderat den med, inget att spara det inte. Så imonn som jag sa så är det mat som gäller sedan samtal och så får vi se vad som händer och fötter. Jo jag hade problem med att lägga upp på blogger med i förrgår fick server fel hela tiden. Men tillslut så gick det med, och det visade sig att den hade lagt upp två inlägg igår trotts att det inte gick att lägga upp. Men jag raderade detta så nu är det rätt igen. Ja det var nog allt för idag det ses igen imonn.

TRÄNING: Ja glömde idag ryggstretchen för allt som hände idag. Jag är man så jag kan inte göra mer än en sak i taget annars så faller jag omkull. Det skall blir roligt igen när rutinerna kommer tillbaks till de som de var innan. Har också sett att jag skall rotera övningar nästa månad så då blir det nog jobbigare igen ett tag. Men det skall nog gå ändå hoppas jag, skall inte gå upp på armar mer än på hantel så ligger jag kvar på stång på samma tyngd. Så skall jag nog ändå kunna höja, efter som jag nästan alltid är trött på torsdagar så går det dåligt den dan.

NOVELL: Ja nu är det mat som gäller imonn så det blir inget gjort imonn på denna punkt. Sedan är det fredag och lördag som jag kan gå på det igen.

Ja ännu en dag till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: