onsdag 23 september 2009

Onsdag 23/9-2009 20:01

DAG: Jaha en bra natt vaknade inte mer än två tre gånger under natten. Kom till sans tid tio tiden idag kom då upp och fick i mig frukosten. Sedan lyssnade jag på musik fram till ett tiden nått sånt. Då jag drog till musikbörsen och kolla upp lite, fick en bra överraskning idag att trumsetet tål dubbelpedal. Men också en kass att de inte köper stativ så det blir nog att jag får sälja cymbalerna på blocket ändå med stativen vid sidan om. Men problemet med detta är att jag inte har en aning om vad cymbalerna är värda. Men hoppa kunna reda ut detta med buller och bång en dag så kan jag sälja dem. Behöver få in minst femtusen helst sex för att det skall räcka till det jag vill ha. Förutsatt att jag får 10000 för vapnen och då 5000 för cymbaler och kaggen. Så jag skall ta och ringa en dag till buller och bång och fråga om de kan hjälpa mig. Men då måste jag ta ner dem hit i lägenheten för att se vad det är. Kanske så köper de cymbalerna men vi får se lite längre fram vad som händer. Men jag tror inte nån köper stativ så de måste jag sälja på blocket. Men killen så i affären att jag får mer om jag säljer själv. Vi får se men då slipper jag köpa nu pad till pedalen iallafall. Har idag gått igenom räkningarna och jag kom upp till 14500 för allt så 15000 skall nog räcka det är ändå 1500 lägre än på MUG. Så jag tror jag köper från musikbörsen. Så när jag kom hem så fick jag i mig min mjukis och sedan nästan rätt på detta så drog jag igång med middagen. Hade idag karréer med pommes, men jag hade glömt att tina upp dem så de blev lite torra när jag stekte dem. Men det gick ändå ner, kollade lite på teven när jag åt, men inget speciellt idag att se. Ja jag har kommit på vad jag skall göra innan jag kör igång med novellerna igen. Jag skall städa av dörrkarmarna, det blir inte lätt att få bort detta men jag får se om jag lyckas. Om det går bra skall jag lägga upp nya bilder på internet så skiten inte syns. Har ju slutat med den salvan som färgar allt gult så nu kan det vara dags att få bort det. Så ser det inte så illa ut på hemsidan. Jo jag fick ett samtal idag från tandläkaren, ja det var faktiskt från tandhygienisten fick tid imonn till tolv. Undrar om hon läser min blogg? Hmm? Men jag skall dit och göra en koll så får vi se om jag kan få hålet lagat med eller om vi tar det en annan dag. Skulle vara skönt att få det fixat i år, för det gör ont då och då. Dock inte hela tiden men hinner nog göra det innan jag skall dit nästa år så det skulle vara bra att få det gjort. Har satt klockan på elva så skall jag nog hinna, men det beror på när jag vaknar. Vi får se imonn, hoppas på bra natt.

TRÄNING: Idag har det knappt känts alls i ryggen, så går jag igång nästa vecka med att stretcha så skall det nog gå bra. Så är jag ändå lite igång tills jag skall köra igång igen.

NOVELL: Ja då blir det städning imonn efter tandläkaren så skall vi se om jag kan få bort skiten på dörrposterna. Sedan är det fredag då är det tvätt, sedan kommer lördag och vi får se om jag håller upp då med så blir det nog att jag drar igång igen till måndag då. Efter som det inte är träning då, inte så bra att köra igång så med en gång men kan inte hitta på något att göra. Det är tre gånger kvar innan jag är klar så får vi se om det blir tre gånger till. Problemet är ju vad jag skall göra mellan smärtan och novellerna. Men vi får se den dagen den sorgen.

Jaha då är det igen dags för att kolla upp lotto, har jag fått de 100 miljonerna, ja det blir nog som vanligt ändå det. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: