tisdag 15 september 2009

Tisdag 15/9-2009 20:01

DAG: Japp som jag trodde igår så blev natten som jag misstänkte, somnade någon gång till tre tiden och vaknade upp ett antal gånger under natten. Sedan av någon underlig anledning så vaknade jag till tio, men gick inte upp förrän till tolv tiden. Och jag som jag trodde så var jag rejält seg idag, fick igång frukosten och till ett tiden någon gång så drog jag igång med novellerna. Var klar idag till två tiden då jag drog till ica och handlade lite, ja jag fick i mig mjukisen innan jag stack till ica. Så när jag kom hem så drog jag igång med middagen. Hade idag karréer med pommes och pepparsås som jag hade köpt när jag var på ica. Det var illa gott det och jag såg på mythbusters när jag åt, detta var en inspelning från i söndags. Alltså ett nytt avsnitt, ja jag hade inte sett det iallafall kanske inte var nytt men för mig. Har kollat idag på grejorna jag skall köpa och jag har bytt ställe att köpa idag från MUG till Musikbörsen. Satt idag och räknade över och jag sparar nästan 1000 spänn på att köpa från musikbörsen. Men tror jag måste sälja cymbalerna till MUG kan bara hoppas det kan betala för det så jag inte måste köpa där. Men jag skall ta en dag och sticka ner till musikbörsen och spana lite på deras midikeyboards (om det nu stavas så men nått sånt är det) så skall jag höra vad som är skillnaden mellan keyboards och syntar. Tror att det skiljer rätt mycket i ljud mellan dem, man tror ändå att jag tar en midi med mera tangenter på så har jag mer toner att spela med. Sedan återstår det bara att se vad jag får för mina grejor då. Som jag sagt innan så tror jag att jag kan få 10 000 för vapnen sedan hoppas jag på 6000 för trumgrejorna och köper jag på musikbörsen så kommer detta räcka till allt. Men vi får se till december skall jag ringa till vapenhandlaren och se om han köper vapnen. Sedan får vi se hur jag gör sen. Och jag skall först köpa ny dator innan dess så jag har en musikdator så jag kan ladda in programmen. Men den dagen den sorgen. Japp tror det var allt för idag det.

TRÄNING: Har lite ont i baksidan av benen idag, vilket är konstigt för jag körde inte det igår. Men men hoppas på bra sömn inatt och sedan igen till onsdag till torsdag så skall jag nog köra på igen. Det är två veckor kvar tills jag skulle höja upp men går det bra till torsdag så skall detta vara lugnt med.

NOVELL: Jaha då var det dags igen idag då, men den kassa natten fick mig att bra gå igenom två idag innan jag gav upp. Nu är det fyra kvar och en av dem är grisen på 44 sidor. Men får jag bara sova så är detta lugnt med, det hänger på sömnen.

Japp det är igen dags för mig att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: