tisdag 22 september 2009

Tisdag 22/9-2009 20:01

DAG: Jaha en riktigt kass natt då, det var ett tag sedan jag hade så här kass som inatt. Var trött igår när jag bloggade och la mig och somnade nästan men tog tillslut på lurarna fram till elva tiden eller innan detta då de åkte av och jag somnade. Trodde då att natten skulle bli bra för  jag inte somnade innan jag lyssnade på musik, men så var icke fallet. Sov väl halv kasst fram till fem sedan var sömnen slut för idag. Tog på mig lurarna och låg en timme men kunde inte somna om så jag gick upp. Fick i mig två ägg och tre mackor idag brukar bli så när jag kommer upp tidigt. Sedan har dagen gått till att lyssna på musik och kolla upp priser på internet. Tänkte igår att jag skulle dra till musikbörsen men så tidigt start så jag la ner det, skall gå imonn om jag får sova vill säga. Vid, ja minns inte när det var men nån gång runt ett tiden så drog jag till ica och köpte lite mer ägg, som jag glömde köpa igår. Sedan har jag inte gjort ett dugg idag kass dag och trött dag på det hela. Kan hoppas på att dagen imonn blir bättre så jag kan ta mig till musikbörsen och kolla upp lite inför köpet nån gång i februari. Kan hoppas att de köper mina cymbaler och ställ bara. Men jag tror jag får köpa en ny pad till fotpedalen tror inte den tar dubbelpedal.  Men vi får se vad det säger tills imonn om det, skall också kolla på syntar, keyboards och midikeyboards. Förhoppningsvis kan det förklara skillnaden mellan detta, men jag tror det blir en midi som jag skall köpa. Såg idag på Yamaha lite på en synt som hade massor i sig, men en midi har inget alls i sig. Utan tar från datorn alla ljud, de är billigare och så kan jag få massor med ljud med rätt program i datorn. Jo jag ringde till mcafee igår och sa att jag ville ha pengarna tillbaks för zip programmet jag köpte så jag skall nog ha de pengarna igen till fredag nån gång. Fick två mail om det att det gick tillbaks så får vi se när det kommer in på kontot. Skall också ringa till vårdcentralen men det blir nog inte förrän till torsdag tror jag, får se om jag tar tandläkaren på samma gång då. Men det får vi se, men det lutar där åt iallafall. Dagen har gått åt att kolla på internet och sedan slappa mig igenom dagen. Men man blir rätt seg när sömnen är så kass som inatt, dock var det ett bra tag sedan den var så kass. Även om jag inte sover så bra så sover jag på morgonen så är det ändå rätt lugnt. Jo jag har också kommit på att jag måste frosta av frysen innan jag köper ny mat. Så jag får äta mig igenom den tills det tar slut om en 8-9 dagar så skall jag frosta av den och köpa nytt sedan. Ja så hoppas vi på vinst igen tills imonn på lotto då eller hur, tummarna tack.

TRÄNING: Jaha inget idag heller känner ännu av skadan i ryggen, men inte alls så mycket. Tänkte jag skulle köra stretchen till nästa vecka måndag, torsdag och på lördag. Så kommer jag igång lite med träningen innan jag skall köra igång. Tar jag det lugnt så skall det nog inte vara någon fara. Och jag sover sämre när jag inte tränar, så det skall bli skoj att köra igång igen när den dagen kommer.

NOVELL: Ja fan vet vad jag skall göra men denna punkt nu. Men tar ett par dagar att fixa med musiken sen får vi se vad jag gör. Men det blir nog ändå att jag går på novellerna igen. Kan inte göra inget hela dan går åt skogen om jag inte gör något, och så sover jag sämre med. Vi får se vad jag hittar på.

Ja då hoppas vi igen på bra sömn tills imonn då. Japp då är det igen dags för mig att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: