onsdag 9 september 2009

Onsdag 9/9-2009 20:01

DAG: Japp natt igen då ja, kass natt inatt var uppe fyra fem gånger och pissade inatt så hela sömnen gick åt skogen. Så när jag kom upp ur sängen till elva tiden så var jag rätt seg. Hade då vaknat ett antal gånger innan detta så det var segt att komma ur sängen idag. Men det gjorde jag tillslut och jag fick även i mig frukosten. Varpå jag drog igång med novellerna men slutade tidigt idag, redan vid halv två tiden då jag drog till ica. Köpte lite av varje och när jag kom hem så fick jag i mig min mjukis och på detta drog jag igång med middagen. Hade idag kotletter med ris idag, det var väldigt gott idag med denna anrättning. Så spanade lite på teven gjorde jag med undertiden jag åt. Så även när jag åt lunchen, kollade då på överlevnadsmannen. Japp mer då? Jo jag fick igång nätverket igår när jag pillade med det. Och idag så uppdaterade jag Nintendo men en ny kanal och flyttade lite över till SD minnet. Dock måste jag erkänna att jag inte fattar hur det fungerar om jag skall vara ärlig. Men lite mer plats fick jag på burken, dock så fick jag börja om på alla spel från början igen. Men som jag sa så fattar jag inte riktigt hur det skall fungera det. Så har lite stålar på Nintendo kontot så jag skall se vad jag skall köpa för det. Har 1100 poäng att göra av med, får se om jag kan hitta nått som ser bra ut för det. Så mer? Nja jo jag var med och tävlade på Binero för ett tag sedan men jag läste inte igenom förutsättningarna för att va med. Tävlingen var bara för de som hade person konto det hade jag inte läst på sidan innan jag tävlade. Det händer då och då att jag skummar igenom det man skall läsa, så var det denna gång. Så kan det bli. Mer? Jo det är den 9/9-2009 omen skulle bara vara klockan nio så hade niorna nått nya höjder Så nått om det på internet för ett tag sedan att allt skulle vara nio nån gång kanske idag då eller? Men det är inga problem för jorden går ju under 2013 är det inte så det så de sa inka gubbarna. Jo jag har problem med kontakten mellan tangent bordet och datorn. Tappar kontakten mitt i just nu, men nu tror jag att det fungerar igen. Och nu har jag inte nått mer att säga så var det med det. Ses imonn.

TRÄNING: Jaha den lilla träningsvärk jag hade är nu borta och jag skall köra igen imonn. Får då hoppas att jag sover bättre tills imonn än jag gjorde idag. Men skall inte dricka nått mer nu så skall det nog ordna sig hoppas jag.

NOVELL: Jadå seg natt och när jag idag hade kört en och började på den andra så tog farten slut för mig och jag la ner. Så jag gjorde bara en idag men skall köra igång igen till lördag. Imonn är det träning sedan är det tvätt till fredag men sen så. Körde på den största idag den som ligger på 50 sidor men orken tog slut idag. Men jag kommer igen en nannandag men nya krafter, bara jag får sova lite så skall det nog gå bra.

Japp då skall jag säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: