torsdag 27 augusti 2009

Torsdag 27/8-2009 21:41

DAG: Japp en rätt kass natt men ändå gick dagen bra idag. Ja dock så vaknade jag inte mer än två gånger men sista gången jag vaknade så fick jag gå upp. Då var klockan sju, det är lite tidigt att gå upp men det blev inte någon mer sömn sen så var det med det. Trodde detta skulle påverka träningen med det gjorde det inte. Japp fick i mig frukosten och sedan lyssnade jag på musik fram tills det damp ner ett brev i brevlådan, ja var annars? Det var morsans mobil som kom så efter jag fick i mig lunchen så drog jag till posten och hämtade det. Jag startade redan till halv ett med lunchen idag för att jag skulle hinna hämta det. Sedan hem och laddade mobilen och fick in lite nummer mm. Men det går inte att ringa på den det finns ingen laddning på kontot. Morsan skall köpa på vägen hit till lördag så skall jag lägga in resten av nummerna ( ja vad heter det ett nummer flera nummer de nummrerna? Nä inte så man jag vet inte hur jag skall stava det så det blir så ni fattar nog hoppas jag) som hon har med sig. Detta sker till lördag nån gång, när det kommer. Så sedan väntade jag på att klockan skulle slå fyra och det var dags att dra till träningen. Och även idag så slog klockan fyra, då drog jag. Kom hem och stretchade och fick sedan i mig middagen. Spanade på mythbusters ett avsnitt jag inte sett innan. Så det var nog på det hela tag allt jag gjorde idag, ja lite till men det kommer längre ner det. Tidig start men ändå en bra dag idag.

TRÄNING: Japp hade lite farhågor att det inte skulle gå så bra idag när jag vaknade såpass tidigt. Men så var inte fallet, det gjorde dock ont i underarmen när jag körde armarna. Men inte så farligt alls så det gick bra andra omgången jag körde. Och även intervallen gick bra idag. Bra träning alltså, men jag sov ändå rätt bra under natten med bara två vak. Då går det bra på träningen med.

NOVELL: Jaha då är det tvätt imonn och sedan skall jag gå på tävlingsnovellen innan morsan kommer till lördag. Så drar jag iväg den till söndag tror jag, skall gå igenom den en gång till innan bara. Sedan är det novellerna igen som gäller, de fyra jag gjort ännu är rätt okey. Men snart kommer ett par som måste pillas med lite till innan jag är nöjd. Ja det måste alla men dessa lite extra.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: