måndag 17 augusti 2009

Måndag 17/8-2009 21:40

DAG: Japp  natt igen då ja, ett gäng med ungar håll låda fram till tolv igår kväll. Så jag somnade inte förrän till två tiden nån gång. Sov ändå rätt bra men var seg när jag vakade idag. Jag låg kvar ända till tolv innan jag tog mig upp så jag var sen idag. Fick i mig frukosten och sedan nästan rätt på så var det lunch. Även denna fick jag i mig och sedan lyssnade jag på musik fram till två tiden då lurarna åkte av. Så, jo jag sa igår att jag skulle lägga upp en bild på min hemsida igår men det blev inte av eftersom jag vaknade så sen igår. Skall kolla en dag och lägga upp den om jag kan få det att fungera vill säga, vi får se. Sedan var det att vänta på att klockan skulle slå fyra, när den behagade att göra detta så drog jag till träningen. Kom hem och stretchade och fick sedan igång middagen. Som jag idag tog kort på så det kommer upp nån gång imonn på hemsidan. Ser inget vidare gott ut med ändå är det en bild på tonfisk pastan, som det blev idag för att jag inte har pengar till annat. Kommer nog upp imonn nån gång så kan ni spana på den om ni har lust. Så spanade på mythbusters när jag åt men var lite sen idag för det tog tid att få igång pastan. Har inte kokat det på ett bra tag nu så jag mindes inte när jag skulle dra igång vattnet, idag kom det igång lite sen så jag var sen jag med. Till torsdag skall jag köra igång vattnet tidigare så är det lugnt. Japp mer? Näe idag var detta allt för mig.

TRÄNING: Japp seg natt och seg träning idag, jag bestämde mig för att lägga till två veckor innan jag höjer tyngden. Idag var det illa segt men tror det beror på kass sömn. Men lägger ändå på två veckor till så skall jag fått igen styrkan tills dess hoppas jag. Då går jag 12 veckor och höjer sen, tror det är lagom när jag kommit så pass långt som jag nu är.

NOVELL: Jaha då skall jag gå på tävlingsnovellen imonn då ja, sa nog annat för ett tag sen men det blir den jag kör imonn. Sedan är det smärtan som gäller och igen tävlingsnovellen på det sen. Därefter så skall jag köra på de andra novellerna igen en runda. Spanade på almanackan idag tror jag skall hinna med fyra gånger till då är jag nog framme vid januari nått sånt tror jag.

Jadå jag säger som jag brukar göra Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: