söndag 23 augusti 2009

Söndag 23/8-2009 20:00

DAG: Japp natt igen då ja, somnade in vid tolv tiden igår med men sov dåligt igen inatt. Vakande med två timmars mellanrum hela natten, vakande sedan någon gång med låg kvar och gick inte upp. Kollade inte på klockan idag men till tio tiden så gick jag tillslut upp. Fick i mig frukosten och så framåt tolv tiden så dammsög jag. Efter detta så ringde jag till Binero och fick reda på det jag skulle för att lägga upp min favicon, det vill säga bild i adressfältet. Jag gjorde som jag skulle göra men det fungerade inte alls. Höll på med det i nära fyra timmer sedan gav jag upp, då hade jag gjort all felsök och till och med lagt upp bilden binärt. Men misslyckats med allt jag gjorde, dock så kollade jag på Firefox och Opera där fungerade det som det skulle så jag visste att jag gjort det rätt. Men IE har tendens att vara lite instabil just på detta så jag gav upp då var det just innan middagen. Idag hade jag fläsk och pasta och sedan på detta så fick jag även i mig lunchen. Kollade på spiderman 2 när jag åt middagen. Så efter detta så laddade jag in sidan igen och då gick det som det skulle. Fråga mig inte varför men nu har jag det i min IE iallafall. Och jag gjorde all felsökning men det hjälpte inte ett dugg, och sen fungerade det bara så. Kan säga att jag har kollat på olika siter och ingen vet exakt varför det inte fungerar ibland. Men ni måste ha sidan som favorit så skall det fungera, gör det inte det så kommer den nog igång en dag. Även bloggen har samma ikon det är ett HP som vidare utvecklats med tiden till detta, dock är inte detta sista varianten av det det finns en till efter denna. Men den går inte att få in i 16*16 bit blid inte som jag kunde iallafall. Så det blev den lite äldre modellen som kom upp som ikon. Skall lägga upp på bloggen hur det kom sig att det blev så av HP en dag, om ni är intresserade vill säga. En dag skall jag lägga upp det så kan ni se. Så mer då? Japp jag skall spela lite triss på svenskaspel idag det är den nya på 100 000 i 25år skulle sitta gott det. Mer? Nä inte idag ses igen imonn om ni har lust.

TRÄNING: Ja bara en ryggstretch idag då inte mer på denna punkt. Men imonn så skall jag köra igen, kan hoppas på bra sömn bara. Tummarna…

NOVELL: Ja då skall jag gå på tävlingsnovellen till tisdag igen en sista gång. Så går den nog in till söndag då tror jag att det blir. Sedan är det igen novellerna som gäller under ett tag fram över.

Nä ni nu skall jag in på siten och kamma hem stålarna igen, jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: