lördag 15 augusti 2009

Lördag 15/8-2009 20:01

DAG: Japp natt igen då, somnade igår till ett tiden nått sånt. Men sov illa kasst under natten. Vaknade första gånge till fyra sedan igen till sex, åtta och tillslut till nio. Men seg som jag var så låg jag kvar tills halv tio innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan drog jag igång med smärtan. Var idag klar till halv två tiden drog då iväg till ica och handlade lite. Och ja jag fick ta 500 ingen köpte chips och ostbågar idag, tänkte jag har lite extra stålar så det är lugnt. Jo så är även modemet kasst igen nu, hoppas jag får lucka för att lägga upp bara. Så när jag kom hem så drog jag i mig en mjukis och sedan var det väntan på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde det samma så stretchade jag och sedan var det middag. Idag hade jag karréer med pommes, och spanade på smallville när jag fick i mig det. Japp har laddat hem ett program som skall lägga in en lite bild vid adressfältet på min hemsida. Har gjort en liten ja ett par faktiskt som jag skall tänka på om jag skall lägga upp. Den visar sig i adressfältet om ni har sparat min sida i favoriter då kommer den upp där. Och även på fliken som ni har uppe tror jag om jag inte har fel. Tror jag skall pilla med det imonn om jag hinner. Alla andra siter har en sådan så jag tänkte jag skulle ha en med. Japp modemet blinkar på så vi får se om jag får upp bloggen idag, men det skall nog gå det med. Ja det var nog allt för idag det.

TRÄNING: Japp en stretch idag då men en lång en som vanligt på lördagar. Den gick bra men jag fick ont i nacken sedan efter maten idag. Men jag tog två Alvedon så det skall nog gå bort med tiden.

NOVELL: Jaha gick igenom alla män idag i smärtan så jag har de psykiska smärtorna kvar sen till tisdag. Men jag måste nog gå på tävlingsnovellen efter detta det tar inte låg tid att gå igenom det. Var inte så mycket att göra på dem som jag trodde.

Ja då får vi hoppas att modemet lyser så pass länge att jag kan få upp detta. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: