fredag 21 augusti 2009

Fredag 21/8-2009 20:00

DAG: Jaha dags igen då ja, somnade rätt bra igår och sov rätt bra under natten, inte många vak i natt. Slog upp ögonen till nio men låg kvar så jag somnade faktiskt igen. Slog upp dem igen till elva då jag också gick upp. Fick i mig frukosten och sedan runt tolv så drog jag igång med smärtan. När detta var klart så drog jag till ica för att jag skulle slippa gå imonn. Köpte på mig lite grann och när jag kom hem så var det dags för mjukis. Fick i mig den och nån gång då ringde killen från telia och sa att han trodde felet var borta. Han hade bytt ut min lina till en säkrare och stabilare en, eller nått sånt var det, så felet låg hos dem inte hos mig eller mina grannar. Så sedan innan jag kom igång med maten så ringde de från urbutiken och sa att klockan var färdig. Men jag sa att jag skulle hämta den till måndag men jag gick upp på internet och kollade öppentider och de har öppet ända till sex imonn. Så jag drar imonn efter jag har fått i mig mjukisen in och hämtar den, kommer gå på 300 men då får jag nytt armband med. Enligt dem så var det för att det var för brett som det gick sönder. Det gick på 195 och försäkringen på 100 det går upp till 300 . Skall ta ut 500 imonn och så skall jag ta och köpa ett nytt kort till spårvagnen med det går på 200. Så en eller ett par rätt bra veckor i och för sig så gick klockan sönder med det är ju nu lagad så. Jag fick lagat toan, kranen i köket och klockan är nu okey, jo och så modemet med allt är igen okey. Skall bara sömnen fixa till sig lite till så är jag igång igen, den var lite bättre innan att gick sönder så hoppas på bättre sömn nu då. Japp fick i mig middagen idag hade jag pasta och fläsk det var ett tag sedan det, och gott var det med. På detta följde lunch och nu är jag här och tjötar på er igen. Samma sak varje dag, eller? Ja nästan samma sak. Jo gömde en sak har nog inte sagt det innan om jag har så har jag glömt det. Jag fick ställa om digitalboxen så att klockan skulle vara rätt. Men jag fick återställa den så alla inspelningar gick bort. Har jag sagt det innan? Så nu är den fixad med. 

TRÄNING: Japp har ont i underarmarna fan jag skall göra för att det skall gå bort vet jag ej. När jag körde igår så gjorde det så pass ont att jag tappade koncentrationen, så övningarna gick inte så bra. Men skall ta lite bredare grepp till torsdag så får vi se om det gör skillnad. Jag tror jag orka göra övningen men inte när det gör ont i armen. Det går inte att stretcha bort jag vet iallafall inte hur. Japp vi hoppas jag kommer till en grej som gör att det inte längre gör ont om jag breddar greppet.

NOVELL: Jag sov rätt bra inatt med men jag är ändå seg när jag vaknar. Så jag körde igenom smärtans noveller idag det tog inte mer än en timme så la jag ner sedan idag. Skall gå på novellsamlingen imonn och så hoppas jag att jag inte är trött imonn. Vi hoppas på bra sömn, ni håller väl tummarna. Bra…

Jaha det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: