tisdag 18 augusti 2009

Tisdag 18/8-2009 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja, som vanligt somnade jag sen igår men väldigt sent igår. Somnade nog inte förrän till fyra fem igår och sov kasst som fan under natten. Vaknade till tolv tiden idag och fick då i mig frukosten och nån gång till ett tiden så gick jag på tävlingsnovellen. Var klar med detta till två tiden nån gång på detta drog jag i mig mjukisen. Sedan till tre tiden så drog jag igång ungen, körde på med maten tidigt idag. Hade hamburgare med pommes och ketchup idag det var illa gott det. Så la jag också upp bilderna på maten idag, ni kan kolla om ni vill uppdat 112. Men hela dagen idag har jag varit illa trött så efter jag ätit så la jag mig fram till sex. Då skulle jag kolla en grej på hemsidan och modemet gick ner igen så jag ringde till dem idag och de skall skicka en kille hit till fredag. Blinkar igen nu och det blir värre och värre med tiden som har gått. Jag har inte fått tag på alla grannar men jag ringde ändå. Grannen över har jag kollat och under hade inte ens flyttat in då det var fel första gången. Men grannen intill har jag inte fått tag i. Men nu kommer de så jag hoppas nått blir gjort nu då. Jag åt lunch undertiden jag väntande i telefonen på telia, så jag kollade inte på teven alls då. Innan vid middagen så blängde jag på mythbusters som vanligt på tisdagar. Nu är modemet släckt förbannat länge hoppas jag får upp bloggen idag. Ja det var nog allt det för idag.

TRÄNING: Jaha bara lite ryggstretch idag på det hela taget. Men hoppas på bättre sömn till torsdag så skall jag nog gå igång igen. Har varit dålig sömn ett bra tag nu så nu får det fanimej va nog, hoppas jag.

NOVELL: Ja seg som fan idag så jag skall gå på den tills imonn med gjorde ett halvhjärtat försök idag men tar igen det imonn. Så skall jag ta den en gång till innan jag skickar iväg den sen till nästa vecka.

Ja då skall vi se om modemet behagar vara igång så pass länge att jag får upp bloggen idag med. Säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: