lördag 22 augusti 2009

Lördag 22/8-2009 20:00

DAG: Japp som vanligt så är det natt igen som jag börjar med. Somnade igår rätt bra till tolv tiden men sov sedan kasst hela natten. Med två eller tre timmars mellanrum så vakade jag hela natten fram till tio. Då tog jag mig upp ur sängen, och då började min granne igen att möblera om, så då var det dags att gå upp. Lite seg var jag men ändå rätt bra sömn, så hel trött var jag inte. Fick i mig frukosten och sedan efter detta så drog jag igång med novellerna. Körde idag på fram till två tiden, eller om det var kart i nått sånt. Då drog jag i mig mjukisen och lagade sedan träningsmaten. Varpå jag drog in till stan och hämtade klockan, det gick på som jag sa 300 men då var allt nytt utom själva digitaldelen. De hade satt allt nytt utom just det som finns inuti, så det är som jag fått en ny klocka. Nu skall den nog hålla en tre fyra år innan jag behöver byta batteri. Men det var tur att jag tog försäkring på den nu fick jag nästan en ny klocka. Försäkringen ligger bara på 95 per år så det är inte stora pengar inte. Såg att jag köpte den 2006 så den höll två och ett halvt år innan den gav upp. Tror jag har tre år kvar på batteriet, eller om det nu är fyra som jag sa innan. Men nått sånt är det. Så på vägen hem så köpte jag ett sådant nytt kort till spårvagnarna. Det gick på 200 så fylldes det på med 100 resten är pant. Men dum som jag var så använde jag det när jag skulle åka hem. Det som var dumt med detta var att jag kunde ha åkt på det gamla kortet hem gratis. Så jag blåste 16,50 där, men men. Jo jag sa för ett tag sedan att jag skulle lägga upp en blid i adressfältet men det har inte gått så bra med det. Men jag hittade en sida nu som beskriver det lätt dock kan jag inte förstå vad root mappen är för något. Skall ta en dag och ringa till binero och höra var den mappen ligger. Har jag fått svar på det så skall jag nog kunna få upp en blid. Men jag skall testa på söndag om jag får tid att ringa till dem. Så skall jag nog kunna få upp en icon i adressfältet. Det har varit många olika sätt att göra det på så man vet inte vilket sätt som är riktigt. Så en dag så skall jag köra detta, men ni får veta i bloggen när den ligger uppe. Så sedan hem och till fyra så drog jag igång med stretchen och på detta var det middag. Kollade på smallville när jag åt, idag sprängde de Lutor i bitar. Men var det han? Det återstår att se i kommande avsnitt. Japp så var det med det mer då? Näe inte idag kommer igen imonn igen om ni då har lust att titta in.

TRÄNING: Japp en stor stretch idag blev det igen cykel idag, när jag var ute så var det rätt kallt men sedan rättade det till sig i vädret. Men jag cyklade inte idag. Kan säga att jag inte heller hade större lust att stretcha idag heller, men gjorde det ändå.

NOVELL: Lite seg idag men ändå fick jag ur mig två noveller idag. Jag stoppade där för jag skulle hinna med maten och hämta klockan. Dessa två är nog okey, inte så mycket att göra på dem men har ju tre gånger till innan det är dags att lämna in så kan nog komma på lite till ändå.

Jadå säger som jag brukar göra Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: