söndag 16 augusti 2009

Söndag 16/8-2009 20:01

DAG: Japp idag var en seg dag somnade nog som jag brukar göra igår. Och sov rätt bra under natten men när jag vaknade idag så var jag rejält seg så jag låg kvar. Och somnade med ett par kvartars mellanrum fram till halv ett då kom jag upp. Så illa sen idag upp fick i mig frukosten och sedan lyssnade jag på musik fram tills det var dags för mjukisen. När jag tog denna så uppfattade jag att det fattades lite i kylen så jag drog till ica och handlade lite. Banan, yoghurt och bär, man fick bara blåbär och hallon idag allt annat var slut. Som vanligt på söndag finns det knappt nått i butiken. Så sedan när jag kom hem så var det dags för middagen. Idag hade jag chili concane och ris, det var gott och efter detta så drog jag i mig lunchen med på det hela. Spanade lite på teven men har nu fattat varför boxen ligger före i tiden. Klockan är 3 min efter i den, dånga ett mail till dem om detta för jag kan inte ställa om klockan i boxen själv. Troligen ligger deras server fel i tid så då blir det fel i min box med. Jag missar alltid början på det jag spelar in och det är inte så konstigt när den är efter. Får se vad det säger om detta då, det går inte att ställa klockan den ställer sig själv. Men hoppas på ett svar på mail om detta en dag. Så det var nog det idag eller? Nä eller jo det var allt ses igen imonn efter träningen då.

TRÄNING: Jaha då är det dags igen då imonn. Skall köra två veckor till på denna tyngd sedan skall jag höja. Blir då precis i månadsskiftet jag höjer upp.

NOVELL: Ja inget idag men tills tisdag så går jag igång igen. Så får vi se hur det går med tävlingsnovellen går nog på den en gång till sen innan den går in.

Jaha då skulle jag ha målat lite idag men när jag vaknar till ett så går det bort det med. Men kan hoppas att jag kan kamma hem en vinst på lotto istället så är det lugnt. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: