onsdag 19 augusti 2009

Onsdag 19/8-2009 20:00

DAG: Japp äntligen en bra natt, ja bättre än innan iallafall, somnade nån gång till tolv tiden. Sov sedan rätt bra under natten fram till sex då grannen möblerade om igen. Men hon höll inte på så länge idag så jag lyckades somna om igen. Vakade igen till tio då jag också gick upp. Fick i mig frukosten och sedan drog jag igång med tävlingsnovellen, när detta var över så drog jag till ica. Tänkte jag skulle gjort detta till fredag men tog det idag när det ändå fanns tid. Så när jag kom hem så fick jag i mig min mjukis och lite senare så drog jag igång med middagen. Igår tog jag fram ett par kotletter men tog sedan hamburgare ändå. Så idag tog jag kotletter med klyftpotatis, det var gott mos det. Så sedan läste jag lite idag med, men det var innan middagen. Så fick jag i mig lunchen med och nu är jag här. Jo till sex tiden idag så slutade modemet att fungera igen, men till sju tiden så gick det igång igen. Kan hoppas att han kommer fram till något denna gången han är här på fredag. Så min dagliga backup gick inte igång som den skulle men jag körde en manuell vid sju tiden. Och passade på att köra på USB med och extern hårddisk, glömmer det ibland, men idag blev det gjort. Så kan bara hoppas på stålar tills idag på lotto, farsan fyller år till torsdag skulle va gott med något att överaska honom med. Men det blir som vanligt skulle jag tro. En rätt slö dag idag trotts att jag sov rätt bra inatt, men då har jag två dagar med kass natt innan dess. Så dagen har gått på halv fart idag.

TRÄNING: Ja en ryggstretch idag bara, men har fått till och från ont i under armen idag. Vad det nu kan vara men det kommer av att man håller i stången, eller vad man nu håller i så blir det så tillslut. Hoppas att det släpper, men det är inte igång hela tiden heller så det är lugnt. Men imonn så skall vi köra igen då ja, hoppas som vanligt på bra sömn inatt.

NOVELL: Sov bra men var rätt seg idag igen, körde igenom novellen en gång idag men skall köra igen till onsdag. Skall inte gå på den till tisdag då jag sover dåligt efter träningen. Har idag strykigt en hel del som var upprepningar skall gå på lite till tills onsdag igen har lite till att göra på den innan jag släpper den. Men tror inte så mycket på det men lämnar ändå in. Jo jag läste klart det mörka tornet idag, det har tagit tid att gå igenom den men nu är jag klar. Skall köpa nästa del med men inte förrän den kommer som pocket, troligen i slutet av året eller nått sånt.

Jaha det är igen dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: