söndag 9 augusti 2009

Söndag 9/8-2009 20:01

DAG: Jaha igår så gjorde jag ett experiment när jag skulle lägga mig, jag tog inte på mig musik när jag la mig. Och jag somnade bra ändå runt elva tolv tiden, men jag sov bara till ett innan jag fick gå upp. Jag sover normalt längre innan om jag lyssnar till musik, så jag tror jag skall lyssna ändå till musik så kan jag somna lite senare men då sova längre på natten. För det är bara sammanhängande sömn som räknas. Så sedan somnade jag igen men vaknade med en eller två timmars mellanrum fram till nio tiden. Jag låg kvar men det gick inte att somna om och kom sedan upp till halv tio nått sånt. Fick i mig frukosten och drog sedan vid tolv tiden nått sånt till ica, skulle köpa lite ägg och smått och gott idag glömde det i förrgår. Tog även med mig extra pengarna som jag skulle ha till kött idag. Tänkte kommer jag innan alla kommer in så kan jag ha chans att få tag i danska köttet. De lägger nog upp detta, ja köttet, runt tolv tiden nån gång. Och jag hade tur att det fanns idag så jag köpte två paket med mig idag. Så fick jag sex middagar till och det skall nog räcka tills nästa månad hoppas jag. Men jag tror jag får norpa på en 500:ing ur kassaskåpet denna månad. Har nu inte mer än 300 kvar skall då räcka ända tills den 25è. Men vi får se lever jag snålt så kan det nog gå ändå. Så när jag kom hem från ica så dammsög jag och sedan så skulle jag skura köket lite grann. Men det gick inget vidare det, så jag gav upp med det lite bättre blev det men inte så mycket bättre. Men det får duga jag gillar inte att städa alls så lite är okey, ja för mig iallafall. Så mer? Jo sedan startade jag med middagen redan till tre tiden idag, sedan ett tag sen så har jag startat med maten innan klockan fyra. Vet inte men tror jag är hungrig redan då och kan lika gärna äta då som sen. Spanade på ultraviolent (ja om det nu stavas så vill säga men nått sånt är det) när jag åt och sedan även när jag åt lunchen. Har kollat på teven kommer inget bra alls fram till fredag nästa vecka, ja tablån går inte längre än det så därför så kan jag inte kolla längre än det. Japp då skall vi se om jag har vunnit nått igen då, svenska spel har tjall på mailen så jag har inte fått mail på ett par veckor nu. Man får kolla för hand, som vanligt är det väl inget men då skall jag fylla på för två veckor igen. Nån gång smäller det alltså det känner jag på mig, så är det väl? Att det smäller eller?

TRÄNING: Japp idag var det bara en stretch på magen och jag testade höger låret innan idag och det gör lite ont ännu men inte så farligt. Det skall nog gå att träna imonn som vanligt om jag inte har fel.

NOVELL: Japp då till tisdag så skall jag gå på igen på smärtan och lägga till dikterna. Får se hur lång tid det tar. Vad jag skall göra sen är frågan, just nu vet jag inte vad jag skall göra sen. Men jag kommer nog på nått med tiden hoppas jag.

Japp dags igen för storvinst då ja, till er säger jag som vanligt Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: