fredag 14 augusti 2009

Fredag 14/8-2009 20:01

DAG: Huu fredagen den 14è eller nått sånt är det väl, rätt nära är det eller? Japp ny dag och ny natt igen då ja, somnade igår som jag brukar vid två tiden. Och vaknade idag till nio men var seg så jag låg kvar till tio innan jag gick upp. Dock hörde jag lite prat i tappen och tog på mig och var inne på toan innan jag la mig. Och sedan till just innan tio ringde vicevärden på och sa att rörmockan skulle komma idag. Så samtidigt som jag gick ner till tvätten så kom han, rörmockan så jag släppte in honom och drog sedan ner och fick in tvätten. Han pillade med kökskranen som läckte och samtidigt så var vicevärden och pillade med fläkten som var spräckt i knapparna. Han lyckades fixa knapparna på nått sätt, även om jag inte fattade det när han gjorde det. Men när jag skulle laga mat så fungerade det igen som om det inte varit sönder alls. Sedan drog han och rörmockan och mockaren var inte klar så jag var nere och hängde upp tvätten sedan väntade jag på honom. Han kom och fixade toaletten, så drog jag till apoteket och på detta blev det ica. Sedan hem och fixade middagen idag hade jag korv och klyftpotatis men senap. Det var illa gott detta och på det sedan så fick jag i mig lunchen med. Japp och när denna var nere så kom jag på att jag skulle lägga upp bild på maten igår. Detta gjorde jag men det ser inte allt för aptitligt ut men gott var det iallafall. Den ligger uppe nu om ni vill se. Japp det var nog allt för idag det tror jag nog. Japp och jag har 40 spänn kvar i plånboken nu räcker knappast till den 25è men det blir till att norpa ur kassaskåpet igen då. Fan vet om jag får ihop stålarna till novellerna nån gång?

TRÄNING: Japp då skall det vara cykel imonn då men tror att det regnar bort om inte väderprognosen har fel. Så det blir nog bara stor stretch imonn om inte vädret slår om vill säga.

NOVELL: Japp idag backade jag upp det jag gjorde i förrgår, glömde detta den dan. Så nu skall jag gå igång på smärtan igen en omgång. Till lördag så är det uppehåll tills tisdag sedan igen, men då skall jag gå igång igen.

Jaha dags att lägga denna dag till handlingarna då med att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: