torsdag 13 augusti 2009

Torsdag 13/8-2009 21:40

DAG: Jaha ny dag igen då ja, somnade igår med musik och sov rätt bra men morgonen stödes igen av min granne. Vaknade igen till sju tiden då hon röjde runt, varför hon skall göra detta sju på morgonen kan jag inte fatta. Men men hoppas hon ger upp snart med detta. Låg kvar i sängen till elva tiden innan jag gick upp, fick i mig frukosten och sedan lyssnade jag på musik fram till ett tiden då den åkte av. Och som vanligt när klockan slog ett så drog jag igång med lunchen. (kan meddela att stavningsprogrammet i windows live writer inte fungerar som det skall, ordet valning markeras inte som fel när det skall vara vanligt, om nu nån bryr sig om detta men jag har iallafall sagt till) Sedan när jag fått ner den så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra och det var dags för träning. Och den slog fyra idag igen, då drog jag till träningen. Kom hem och stretchade och lagade middagen, och idag fick jag ett foto på den som kommer upp imonn. Så kan jag meddela att jag inte fick halva woken i andra förpackningen idag var tallriken över full. Men det var mest nudlar och det gör ingen mätt det inte, så trotts att tallriken var full så blev jag inte mätt. Och det ser inte allt för aptitligt ut om jag skall vara helt ärlig men det är väldigt gott. Godaste woken jag gjort nån gång, ni får se imonn när jag lägger upp den. Så när jag åt spanade jag på mytbusters gammalt avsnitt men spanade ändå. Så mer då? Jo modemet är igång igen idag hade backuppen inte gått igång för att det låg nere. Och just innan jag skulle sätta igång med bloggen så blinkade det som besatt men nu är det bra igen. Skall ta en dag och gå runt till grannarna och höra med dem, har kollat en har två kar att förhöra sedan skall jag ringa till telia och säga till dem. Jag tror inte felet ligger hos mig utan i telestationen, men men det är tekniskt så det kan var hur som helst det. En bra dag idag trotts lite tidig start på dagen. Jo jag ringde inte till klockan idag för det står på kvittot att det ringer när den är klar. Så då kan jag vänta tills dess, hon sa nog att hon skulle ringa om det inte gick att byta ut boetten. Och hon har inte ringt så då blir den nog utbytt tror jag. Så jag väntar på samtal från dem. Skit jobbigt att inte ha klockan bara.

TRÄNING: Japp lite tidig start idag men bra träning, bytte ut 32 kilo mot 30 kilo och ny stång. Idag körde jag framsidan arm hur lätt som helst, kan det göra sådan skillnad på 2 kilo. Dock kan jag säga att jag gick från 27 till 32 det är lite tungt men jag tänkte jag får upp styrkan med tiden men den kom inte så jag bytte. Det gick väldigt lätt idag på allt och det tog 15 min kortare att köra idag med.Tror att den mesta tiden gick åt innan att hämta andan på armarna. Men idag gick allt lätt.

NOVELL: Japp tvätt imonn så det blir inget på denna punkt imonn heller. Men till lördag så skall jag gå igenom smärtan igen en gång till. Och förhoppningsvis så tar det två veckor att göra så är jag sedan klar för de andra novellerna igen. Skall ta en dag till till tävlingsnovellen med, en gång till skall jag gå på den innan jag skickar in den.

Ja då skall jag väl säga som jag brukar göra vid denna tid på en torsdag. Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: