söndag 2 augusti 2009

Söndag 2/8-2009 20:01

DAG: Japp en rätt bra natt igen, kom i säng som jag brukar och somnade nån gång till tolv tiden. Sov sedan rätt bra men då och då vaknade jag och såg mig runt, men somnade igen efter det. Och när klockan slog tio drog grannen igång stereon och då var det dags att gå upp. Fick i mig frukosten och sedan lyssnade jag på musik fram till tre tiden nått sånt. Till tolv tiden eller runt där så var jag nere och slängde soppåsarna sedan var det upp och dammsuga. Efter detta fick jag för mig att göra en målning idag och det blev en idag. Går ni upp på hemsidan och klickar på målningar så bjuder jag på en kopp kaffe idag. Ja det är mitt alster det en fyrkatig kopp med kaffe. Om ni är intresserade av detta, inget mästerverk men dock ändå en kopp kaffe. Så har beslutat idag att jag skall lägga till bilder på recept sidan. Skall ta en blid av woken så skall jag lägga till detta i slutet av receptet. Så får sidan lite mer liv. Så kolla in till tisdag om allt går bra så är den uppe då. Japp sedan till tre redan idag så gick jag igång med maten, var hungrig idag så jag tjuvstartade idag. Hade hamburgare med pommes, men det tog för lång tid att äta upp brödet så det mesta av det hade möglat. Det går inte spara många dagar det inte. Men illa gott var det och jag fick även i mig lunchen på detta och kollade på en film, minns inte vad den hette, eonflux tror jag att det var. Detta undertiden jag åt då. Ja det var nog allt för idag det tror jag nog.

TRÄNING: Japp hann inte med stretchen idag för jag åt tidigt skall göra detta nu efter bloggen. Men imonn så går jag igång igen, då skall jag ändra ordningen på övningarna. Så då går jag igång med armarna så då skall det nog gå lättare att köra, tror jag. Men vi får se tills torsdag hur det går med det.

NOVELL: Ja som jag sa igår så skall jag lägga till dikter till de psykiska smärtorna med. Då blir hela boken en dikt bok som kan säljas som en sådan. Jo idag när jag surfade runt lite så kom jag in på NOK och de tar emot manus på mail, det innebär att jag kan skicka till ett förlag till. Då jag slipper att betala för det till NOK, det går ju gratis på mail. Tror jag skall satsa på Bonniers förutom de jag nu skall skicka till. Då får jag iväg till fem förlag istället för fyra, det är bra det.

Jaha då skall vi se om det kommer några stålar till mig idag då, men får gå upp på deras hemsidan för att kolla. De har kjall på mailen sa de på hemsidan får kolla för hand då. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: