fredag 28 augusti 2009

Fredag 28/8-2009 20:01

DAG: Jaha då är det ånyo dags att berätta om natten, sov rätt kasst inatt men lite bättre på morgonen. Kom upp idag till halv elva och låg sedan till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och lyssnade sedan på musik fram till två tiden. Dess för innan så var jag nere till tolv och la in tvätten, sedan 39 min senare så hängde jag upp den med. Och som jag sa till två drog jag till ica och handlade lite, men när jag kom hem så hade jag glömt hälften. Så jag får dra till dem igen till söndag, får också laga träningsmaten till söndag efter som jag har morsan och farsan här till lördag. Så när jag kom hem så fick jag i mig min mjukis till halv tre sedan vid tre så drog jag igång med middagen. Som jag har sagt så startar jag allt tidigare men middagen. Idag hade jag pepparbiffar med pepparsås, ja peppar peppar ta i trä, och ris till detta. Det är illa gott med pepparsåsen köper den på förpackning från knorr, lägger man sedan till vitpeppar och salt så smakar den suveränt. I sig är den lite söt det är inget vidare om jag får säga som jag vill. Kollade på mythbusters idag när jag åt. Men igår när jag körde intervallen (ja på gymmet alltså) så såg jag att det skulle komma sagan om ringen. Den går nu men jag spelar in den och de andra två delarna så skall jag se till söndag är tänkt. Om jag nu hinner om jag skall göra mat och annat, men hoppas kunna se lite ändå. Skall dammsuga och laga mat sedan är det lugnt den dan, förhoppningsvis lite film på det. Minns inte ettan och tvåan alls just nu bara trean minns jag med vulkanen. Men det kommer nog igen när jag ser den. Jaha så fick jag i mig lite lunch idag med blängde på Europas industriella tide varv eller nått sånt såg idag om Motala och Göta kanal. Japp mer då? Jo idag så smäller det idag känner jag på mig att jag vinner på lotto, bara ni håller tummarna så kommer det gå som smör. Eller hur? Nä det är nog för idag ses igen imonn, om ni har lust.

TRÄNING: Har idag lite träningsvärk i armarna av någon anledning. Så annars är det lugnt idag på det hela taget. Men jag missar stretchen imonn när morsan och farsan kommer.

NOVELL: Japp då skall jag gå på tävlingsnovellen imonn då ja innan de kommer är tänkt. Kan hoppas på bra sömn så skall det nog gå vägen. Så skall den in till söndag sedan efter middagen skulle jag tro, när jag läst den igen. Så får vi se hur det går då…

Japp dags att kamma hem stålarna igen då ja, men till er säger jag Tjingeling! :D :P :D   

Inga kommentarer: