måndag 24 augusti 2009

Måndag 24/8-2009 21:41

DAG: Inatt sov jag gott ända till sex, somnade tolv tiden och till sex det ger sex timmar sömn i stöten. Det är bra det, sedan efter detta så lyckades jag somna igen fram till nio innan jag då gick upp. Så bra sömn inatt, fick i mig frukosten och sedan gjorde jag inte ett dugg, jo lyssnade på musik gjorde jag. När klockan slog ett så drog jag igång med lunchen men idag glömde jag sänka plattan, ja det heter nog sänka värmen på plattan, så det blev lite små bränt i omeletten. Ja det smakade inte bränt men doftade bränt när jag gjorde den. Så efter detta så lyssnade jag på mer musik och pillade lite med datorn. Har ni sett min fina ikon i adressfältet? Snygg och stilig är den allt eller hur? Japp. Så sedan slog klockan fyra och jag drog till träningen. Kom hem där ifrån och stretchade och sedan var det middag på detta. Japp jo morsan ringde idag efter jag fått i mig middagen, runt nio, och jag beställde en mobil och ett kontakt kort till henne från elgiganten. Får se om det hinner komma innan de kommer till mig på lördag, det blir lite kinamat till lördag för att fira farsans födelsedag. Jag får mat och farsan fyller år, ja nått sånt är det och jag betalt inte heller. Men jag har inga stålar alls jo denna månad skall jag ha lite skall lägga undan till viruskyddet (ja det är lite till än bara virusskydd men lättare att skriva så) nästa månad. Där går 1000 sedan hoppas jag kunna lägga undan 1000 till novellerna men fan vet om det går. känns som om jag inte kommer få ihop stålar tills jag skall lämna in dem. Men vi hoppas och håller tummarna så skall det nog gå. Jo grannen ovanför som jag sagt möblerat om, det är inte så konstigt att han gjorde det. För hon som bodde där har nog flyttat ut tror jag. Då är det inte så konstigt om det möblerar om heller, så var det med det. Och kanske för att hon slutade bo här så kanske jag kan sova lite bättre. Hon hade en vana att rusa upp på natten då vaknade jag, brukade vara vid tre tiden nått sånt. Förhoppningsvis så sover jag bättre nu, om det alls har med saken att göra vill säga. Men vi håller tummarna eller hur.

TRÄNING: Det gick bra på träningen idag, men när jag skulle köra knäböj så fick jag rejält ont i nacken. Jag vet i fan varför men måste ha sträckt nått när jag körde. Så när jag skulle gå på andra omgången så fick jag lägga ner. Det gjorde jävligt ont så jag la ner det. Varför vet jag inte men kan varit något tillfälligt bra hoppas jag. Men annars så gick allt bra idag, och inte så varmt idag på gymmet heller. Ja allt annat var det ju inte intervallen gick trögt idag med, jag vet i fan jag körde uppvärmningen så hade jag full fart idag. Men sedan på intervallen så gick det trögt, varför vet jag inte. Så annars var det bra iallafall. Jo dom har möblerat om hela gymmet med och tagit bort vadmaskinen som jag brukar köra.

NOVELL: Japp så igår att jag skulle köar på tävlingsnovellen imonn men skall klippa mig imonn så kör jag den till onsdag istället. Får se om tiden medger så tar jag en novell när jag kommer hem.

Jaha dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: