lördag 8 augusti 2009

Lördag 8/8-2009 20:01

DAG: Jaha då skall vi igen börja med kvällen och natten då ja, somnade nån gång till tolv igen igår men sov lite kasst under natten. Och vaknade redan vid nio tiden idag men kom inte upp ur sängen förrän till tio. Fick i mig frukosten och sedan nån gång till elva tiden gick jag igång med smärtan. Fick resten av novellerna idag var klar idag till två tiden. Då drog jag igång med träningsmaten, den tog 15 min att göra men det tog nästan 45 minuter att diska och göra i ordning sen. Kan säga att risnudlar sätter sig fast över allt, hela köket var fullt av dem. Så det tog sin lilla tid att få bort det, så återstår det att se vad det smakar med. Detta får ni veta tills måndag och kanske kommer receptet upp till tisdag om det var gott. Men jag trodde att jag var smart idag när jag kokade nudlarna innan jag satte igång med maten. Men undertiden jag lagade den så satte de sig samman till en nästan odelbar klump. Så när jag sedan skulle blanda in detta med såsen och resten så for nudlar över hela köket. Men det löste sig när jag lyckades att blanda dem med såsen, då delade de sig tillslut ändå. Men det skulle vara 100 gram nudlar till 4 personer jag tog 250 gram till två personer. 100 gram till fyra det blir ingen mat alls det så jag drog på istället, sedan tog jag wok Classic istället för bönor och annat som skulle va i. Tror det blir godare ändå tillslut, men vi får se till måndag vad min dom blir. Så efter det och jag var klar till tre lite över till och med, gick igång idag till två tiden redan så det tog tid. Japp sedan så väntade jag på att klockan skulle slå fyra och jag skulle dra på min cykeltur, var ett tag sen nu. Hem därifrån så drog jag igång med middagen, hade köttbullar med mos idag för det går snabbt. Spanade på smallville när jag åt, hämnaren är lös ännu skall stålis besegra honom? Hu så spännande det är, ja eller inte. Så nån lunch var det inte idag tackvare att jag cyklar idag. Så mer då? Näe inte idag kommer igen imonn igen om ni har lust då, jag är iallafall här igen imonn.

TRÄNING: Japp cykeltur idag det var ett bra tag sedan det. Kände av vänster låret på vägen till Ullevi men sen försvann det. Konstigt att det kändes jag har inte känt nått alls av det innan tror jag. Men turen gick bra även om jag tog över en timme på mig idag med. Så följde en stretch på det som också gick bra. Kan hoppas att det ger upp i benet tills måndag, kände lite extra nu för en stund sedan och det känns lite ännu i benet. Men får hoppas att det ger sig tills måndag som sagt.

NOVELL: Japp gick på det idag smärtan och blev klar med det idag, hade tänkt att jag skulle köra på med dikterna idag men gav upp det då klockan redan var två. Får ta det till tisdag skulle tro att jag kan göra alla den dan om det vill sig men vi får se.

Ja då är det nog dags igen för att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: