torsdag 20 augusti 2009

Torsdag 20/8-2009 21:41

DAG: Japp ny dag då igen, somnade som jag brukar göra dagen innan träning. Och natten var bra gick inte upp nån gång vad jag kan minnas, men när klockan slog nio så var natten över. Tekniken från telia ringde och sa att han skulle komma om en timme. Så jag fick gå upp och fixa till mig och sedan la jag mig på sängen, men somna gick inte, hade gärna sovit ett par timmar till idag. Så ringde han igen och sa att han hade pillat till nått och skall ringa imonn. Troligen då tidigt på morgonen så jag inte får sova men om modemet blir okey så är det lugnt. Jag skall säga att jag inte haft nått fel idag alls på modemet, vi hoppas att problemet är löst, men det tar nog ett par dar till innan jag kan säga hej. En dag okey är inte säkert att det är över ännu, men vi hoppas att felet är borta. Och inte som de sa sist jag ringde att det var nån granne som störde, vi får hoppas på det bästa. Så sedan till ett så fick jag i mig lunchen och det smakade gott, fick ta nästan ett helt paket med bacon idag för det gick ut igår. Så efter detta så var det dags att vänta på att klockan skulle slå fyra. Det gjorde den idag med och då stack jag till träningen. Hem där ifrån och stretchade sedan var det middag, idag smakade det gott jag la till mer peppar och salt innan jag värmde det i mikron. Ja jag lät det inte gå tillräckligt länge när jag lagade det, löken var hård och det hade inte kokat ihop som det brukar göra. Hade lite brottom (stavas det så är det inte bråttom? visar inte fel i programmet, har sagt det förut att det stavningsprogrammet inte är som det skall i windows live writer) när jag gjorde det i lördags. Men tror ändå jag kan få i mig samma mat igen nästa vecka, och jag har inte råd att köpa annat, så var det med det. Kollade på mythbusters när jag åt, men det var gamla avsnitt kommer nog nytt snart igen. Hösten är här och serierna startar om igen, hoppas att terimnat kommer snart igen. Så mer då? Näe tror inte det var mer idag inte. Jo pappsen fyller år idag ringde till honom efter middagen. Han hade varit ute med brorsan (vill nog skriva brossan) och syrran, ja hans bror och syster. Och åt lite mat och hade det skönt i varma vädret idag, perfekt dag att fylla år på när solen lyser.

TRÄNING: Japp troligen för att dagen startade lite kasst så var det ganska rejält tungt idag på gymmet. Det gick trögt idag förra veckan gick det så illa lätt allt men idag så var det tungt. Men tror det beror på sömnen som jag inte fick i morse, måste va det. Men jag körde allt idag iallafall men som sagt så gick det trögt.

NOVELL: Ja inget idag på denna punkt men imonn om jag får sova lite så skall jag köra på smärtan igen. Fan vet vad jag skall göra på dagar efter träning, sover alltid kasst och är seg när jag vaknar upp. Men men det kanske blir bättre så småningom hoppas jag.

Ja det är ånyo dags att säga Tjingeling! :D :P :D   

Inga kommentarer: