söndag 30 augusti 2009

Söndag 30/8-2009 20:01

DAG: Japp kass natt igen då ja, glömde ta tabletten igår när morsan och farsan var här. Kom på detta till klockan tre så jag låg sedan till fem tiden innan jag somnade. Och när jag väl somnade så sov jag två timmer i stöten, fram till tolv tiden. Gick upp och fick i mig frukosten men känner mig inte alls så bra idag, fan vet vad det är. Förkylning eller värre tror jag, får se hur jag känner mig imonn när jag vaknar. Så får vi se om det blir nån träning imonn då eller inte. Och vi hoppas att det inte är svin influensan bara, i så fall så har jag fått den på gymmet. Två dagar sedan kan det stämma på tiden innan det bryter ut? Vet ej men hoppas i så fall på vanligt förkylning, ni får hålla tummarna. Så drog sedan till ett tiden ut och köpte lite, men glömde banan och salt. Men det klarar sig tills tisdag hoppas jag. Så sedan hem och dammsög direkt efter detta så lagade jag träningsmaten. Men jag köpte bara en grädde inte två som jag skulle ha, så jag fick i lite krossad tomat för att dryga ut. Så sedan rätt på detta tog jag en mjukis med och sedan var det dags för middagen. Hade idag karréer med klyftpotatis och pepparsås, det var illa gott detta. Kollade på först smallville och sedan på sagan om ringen, fortsatte sedan över till lunchen för att se klar den. Så det var nog allt idag det tror jag nog. Jo jag sydde mina träningsbrallor med idag gick rätt snabbt idag att sy dem. Använde mig av ny teknik så det tog inte många minuter idag. Så nu var det allt.

TRÄNING: Japp har packat väskan men får se hur jag mår imonn när jag vaknar då. Så får vi se om jag drar till träningen alls imonn, men vi hoppas på det bästa.

NOVELL: Japp kom just på att jag skulle skicka iväg novellen idag skall göra med en gång när jag lagt upp bloggen. Rätt mycket att göra idag på min lediga dag.

Ja och de ringde inte igår så det blev nog inte en storvinst iallafall, men lite kanske det kan ha blivit ändå. Skall kolla mailen idag och så får vi se. Näe nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: