måndag 3 augusti 2009

Måndag 3/8-2009 21:41

DAG: Japp ny dag igen då ja, somnade igår runt tolv tiden nått sånt. Och sov rätt bra inatt men vaknade redan till nio tiden, skulle nog ha kunnat somna om men grannen fick igång sin stereo och då sket det sig. Så jag kom upp och fick i mig frukosten och lyssnade på musik. Så till ett så drog jag igång med lunchen och fick den samma i mig med. Det sista av bacon gick åt idag och en lite slatt med mjölk är kvar, hoppas att det räcker till kaffet imonn. Men skall imonn och klippa mig och ta ut lite stålar med och till apoteket med, så då skall jag passa på att inhandla mer mjölk mm. Så har inte mycket stålar kvar nu illa är det men tror jag har 1000 på kontot. Skall räcka till den 25è blir hårt det med det skall nog gå, egentligen skulle jag nog skita i att klippa mig där går 160 men det skall nog gå det ändå. Vi hoppas på det iallafall. Så sedan slog klockan fyra och jag drog till träningen, kom hem därifrån och stretchade och drog igång med middagen. Och jag kan meddela att det var gott idag även om jag backar på chilin, det dög gott med caennepeppar behövs inget mer än det i woken. Tog också ett kort på det, ja faktiskt många men inga blev bra det är inte lätt att fota mat. Men nått skall jag nog lägga upp tills imonn, av alla jag tog. Sedan kan läggas till att maten var värmd i mikron och såg väl inte så fräsch ut som när de tar blid på den på internet. Men tror att jag lägger upp ett foto ändå om det inte ser för jävligt ut vill säga. Så får ni receptet imonn nån gång om ni vill ha det, men det kommer upp iallafall även om ni inte vill ha det. Så spanade på mythbusters när jag åt, denna gång var det ett avsnitt jag inte sett innan. Jaha vad mer då? Näe inte mer idag inte kommer inte på nått alls, så jag säger ses imonn.

TRÄNING: Japp ny vecka och ny ordning på övningarna och en bra träning idag. Lite längre tid tog det idag men bara ett par minuter mer. Kändes bra idag och inte alls så illa tungt på nått idag. Så det återstår att se vad som händer till torsdag och armarna. Men tror att detta kommer gå lättare med eftersom jag tar armarna först. Ni får veta tills torsdag.

NOVELL: Jaha då var det intet på denna front idag och inte heller imonn men sen skall jag köra på igen. Har nog sex sju noveller kvar att göra sedan är det tävlingsnovellen som jag skall gå på igen. Efter detta vet jag ej vad jag skall göra men kommer nog på det den dagen hoppas jag. Jo jag vet jag skall lägga till dikter till de psykiskasmärtorna det får det bli sen.

Jaha en bra dag idag och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: