lördag 29 augusti 2009

Lördag 29/8-2009 20:01

DAG: Jahapp en kass natt igen då ja, sov två timmar i stöten fram tills klockan tio då jag kom upp. Somnade nån gång till tolv tiden nått sånt. Var rätt seg när jag vaknade idag och fick i mig frukosten. Lite bättre efter frukosten dock. Nån gång så gick jag igång med tävlingsnovellen och var också klar nån gång, minns inte tiden när dessa två händelser inträffade. Så på detta så ringde farsan och sa att det skulle åka hemifrån. Och nån gång, minns inte heller tiden, så kom de. Vi beställde mat och sedan åt vi upp detta, nja jag sparade lite vårrullar till lunchen. Så de åkte nån gång till sju tiden, och jag laddade in morsans mobil med lite stålar också. Sedan när de åkte så värmde jag vårrullarna och åt. Spanade på smallville men såg inte klart hann inte det innan bloggen kom ni. Så fick morsans gamla telefon skall se om jag kan få den att fungera igen. Hon hällde vatten i den så det gillade inte det riktigt. Men jag tror att om jag får ut fukten så skall den nog fungera igen. Hoppas jag, morsan ringde börsen och slösade 25 spänn på kontantkortet. Hon har tendens att trycka på alla knappar som finns så ringer det bara upp, jag gjorde inget, säger hon. Vi får se hur det går med denna nya om hon kan den lite bättre. Så får vi se om jag tagit hem vinsten idag då. Sa jag inte det igår? Måste då om jag sa det blandat ihop dagarna. Dragningen är ju idag inte igår, börjar nog bli gammal eller nått. Nä säger nu adjö för idag ses igen imonn om ni har lust. Nej inte alls jag skall lägga upp bilden på mitt HP som finns som bild i adressfältet. Kommer här:

ikonutveckling

Får se om detta kommer i blogger och i spaces med annars så lägger jag till bilden för hand i dessa porgram. Om ni inte ser något till höger här så gå in på: www.henrikporali.se/blogg så syns det där. Länken öppnas i nytt fönster.

 

 

TRÄNING: Japp inget alls idag på denna punkt eftersom jag hade lite folk här idag så skippade jag detta idag. Brukar köra lite längre stretch idag annars.

NOVELL: Ja kom igång idag med tävlingsnovellen och körde på den en runda skall läsa den imonn och sedan skicka in den. 

Jaha har rätt mycket att göra imonn då, brukar bara köra dammsugning och inget mer. Men imonn så skall jag dammsuga, handla, laga träningsmat och kolla på sagan om ringen. Fan vet om jag hinner med allt imonn, då skippa jag sagan om ringen tror jag. Ja vi får se hur det går och hur bra jag sover med, nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: