onsdag 5 augusti 2009

Onsdag 5/8-2009 20:01

DAG: Jaha dag då igen, ja börjar med natt igår, somnade som jag skulle igår och sov sedan till nio tiden men var även uppe en eller två gånger under natten. Men jag hade ingen lust att gå upp när jag vakande så jag låg kvar. Kom efter detta upp till tio tiden nått sånt och fick i mig frukosten. Sedan nån gång till tolv tiden så drog jag igång med tävlingsnovellen gjorde lite på den idag. Sedan till ett så ringde farsan och vi pratade lite efter detta så drog jag till min lille kompis en stund. Gick hem idag och drog i mig en mjukis när jag kom hem. Sedan var tanken att jag skulle börja med maten men det blev inte så utan till fyra så drog jag igång med den. Köttbullar med mos, gott mos, och ketchup blev det idag. Följt av lite oxpytt med ägg och liten macka till lunch. Så var jag och pillade på mitt trådlösa nätverk idag också. Men det gick inte som jag trodde idag men det fungerar ändå jag kolla just nu innan. Skulle ställa om en grej med det sket sig, men som sagt det fungerar ändå än så länge. Hoppas det håller det är inte lätt att ge sig på nått man inte förstår. Har haft det ett bra tag nu men jag fattar fortfarande inte hur det fungerar. Men det fungerar iallafall ännu. Det tog ett par dagar innan jag fick det att fungera när jag ställde in det men då förstod jag inte hur det gick till. Ännu mindre minns jag nu, vi får hoppas att det håller sig. Så så är det igen lotto dag idag så vi hoppas på stor vinst igen då ja. Och som vanligt så håller ni ju tummarna eller hur? Det kommer gå strålande idag, det känner jag på mig idag så smäller det. Näe idag var det nog inte mer för nu, men jag kommer igen imonn.

TRÄNING: Japp har lite träningsvärk idag med faktiskt, ja i benen, så att byta ordning är bra och effektivt. Ger bättre träning, kan bara hoppas att det går lika bra imonn då på armarna.

NOVELL: Japp gick igenom novellen idag och la till lite men skall till fredag ändra lite på det tror jag. Så får vi se om jag kan komma på nått mer till den fram till fredag. Men människor skall det på, på nått sätt, vi får se hur det blir med det. Till fredag.

Japp det är dags att inkassera stålarna igen då ja, och till er säger jag som jag brukar göra Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: