fredag 7 augusti 2009

Fredag 7/8-2009 20:01

DAG: Japp träningsnatt igen då ja, somnade nån gång till två tiden och sov sedan inte allt för bra under natten. Så när jag vaknade till nio tiden idag så tänkte jag näe inte nu, jag låg kvar och vaknade ett par gånger men sedan tillslut till halv tolv. Var inte så mycket piggare då men jag gick upp då iallafall. Fick i mig frukosten och sedan nån gång till ett halv två gick jag igång med novellen. Kände inte alls för att göra detta idag seg som jag var men till två tiden var jag klar för idag och drog då till ica och handlade. Det gick på nästan 200 nu är det inte mycket stålar kvar, men jag köpte lite till träningsmaten idag. Skall köra kyckling och risnudlar tills imonn efter jag skrivit. Får vi se hur det smakar tills måndag då, och kanske, om det är gott, kommer receptet upp till tisdag igen, men tillhörande blid då. Så när jag kom hem så gick jag igång med mjukisen och sedan nästan rätt på med maten. Idag hade jag karréer med klyftpotatis, det var gott mos det. Spanade lite på teven spelade in lite simsons och famely gay, detta brukar jag inte spela in med det är terminator som var där innan så jag har det kvar så länge. Japp mer då? Varmt idag när jag var ute det var ett tag sedan det var det nu. Skulle bara ha lite stålar med så man kunde ta sig en promenad och nått att äta på det. Gjorde det innan jag blev fattig, nu två år sen, det var då en 1000:ing försvann. Japp nu tror jag det var allt för idag, jag säger mantackar.

TRÄNING: Ja som jag sa igår så skall jag ändra tyngden på armarna, har kört en månad nu på denna tyngd och jag kan fortfarande inte lyfta det rätt så jag skall gå ner i vikt. Hoppas att 30 går bättre hade 27 innan och gick då upp till 32. Och varför då, stängerna hade inte vikt där emellan, så jag tog den så låg efter och det blev för tungt det. Men det fixar jag nästa vecka, japp så blir det nog cykel imonn om vädret håller i sig.

NOVELL: Japp äntligen så kom jag igång med tävlingsnovellen även om det gick rätt trögt idag så fick jag ur mig lite grann. Men det går bort dagar nu ett tag men sedan är det lugnt ett tag fram över. Det är bara tvätten som sumpar dagar för mig, hoppas jag hinner med att lägga till dikterna på de psykiska novellerna. Ja först måste jag skriva ner dem, det tar ju ett par dagar det med. Men jag tror att denna månad kommer gå åt att göra detta så det skall nog gå nätt upp hoppas jag.

Jaha dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: