måndag 10 augusti 2009

Måndag 10/8-2009 21:41

DAG: Japp natt igen då, somnade till tolv tiden nått sånt men sov inte så bra under natten. Vaknade till nio men hade ingen lust att gå upp då, dock fick jag ändå gå upp när jag inte kunde somna om igen. Så fick i mig frukosten och lyssnade sedan på musik fram till två tiden idag. Till ett så fick jag som vanligt i mig min lunch och det var gott idag med. Sedan lyssnade jag som sagt på musik fram till två då jag drog av mig lurarna. Så sedan var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. Det gjorde den idag med och jag drog då till träningen. Kom hem och när jag kom in genom dörren så släppte klockarbandet, jag tänkte vad fan hände nu då? Då hade en bit av klockan lossat och den var kass. Dock har jag en klockförsäkring på den kan hoppas att den täcker det så jag kan få en ny. Skall ringa dem imonn och höra men jag tror att den skall gälla, men med min valiga tur så…ja. Vi får se tills imonn när jag ringer dem, går allt bra så drar jag till affären till fredag då det är tvätt. Annars måste jag köpa en ny, jag är totalt handikappad utan den. Då går 600 spänn igen och fan skall jag få råd att lämna in novellerna. Ja vi får hoppas på det bästa så får vi se imonn vad de säger. Ni får hålla tummarna. Japp efter detta så satte jag igång med stretchen och på detta fick jag i mig träningsmaten. Och på tal om denna så var det väldigt gott idag med kyckling och nudlar, smakade skit bra. Men jag blev inte mätt på det, 125g nudlar och en filé räcker inte att mätta mig, ja lite grönsaker var det med. Men när jag gör ris, och ja nudlarna var ris nudlar, så måttar jag upp 3-4 deciliter med okokt ris så 125gram är inte mycket att hurra för det inte. Men det var väldigt gott skall lägga upp det till er på recept sidan imonn dock skall jag säga att ni tar fyra kyckling filéer för två personer. Så mättar det lite bättre att ha i mer nudlar går inte det rymmas (ja hade rymms innan men det ordet finns nog inte så jag bytte till rymmas) inte i woken. Men skall lägga upp det tills imonn så kan ni spana på det. Det var gott så ni bara vet det, kommer göras igen men då med mer kyckling annars blir man inte mätt på det. Så spanade på mythbusters när jag åt, och idag fick jag ner maten på 15-20 min. Brukar ta 30-40 min men det var ju inte så mycket idag heller. Så mer då? Näe inte idag ses igen imonn.

TRÄNING: Det tog lite längre tid idag men jag glömde lappen också hemma idag. Men jag minns det mesta, ja inte det mesta jag minns allt, men det tog lite längre tid idag inte mer än ett par minuter men lite längre tid tog det. Och på benen körde jag inte 61 utan 68 det gick det med om lite trögt. Såg när jag kom hem att det var 61 det skulle varit inte 68 men det gick det med som sagt. Så jag är nöjd med träningen idag. Trotts att jag inte fick sova så länge så gick det bra.

NOVELL: Jaha då skall jag skriva ner dikterna imonn och ringa till försäkringsbolaget med. Men efter träning så är det lite si och så med sömnen, men vi håller tummarna så skall det nog gå bra det med.

Ja det är igen dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: