onsdag 12 augusti 2009

Onsdag 12/8-2009 20:01

DAG: Japp kvällen igår började med lite musik och sedan till, redan, elva tiden så somnade jag. Men det är ju inte så konstigt när jag sov så dåligt natten innan. Sov rätt bra under natten men till sju i morse så vaknade jag av att grannen möblerade om eller nått, men stor stövlarna på. Varför hon skall göra detta sju på morgonen kan jag inte fatta. Men jag låg kvar för jag var rätt trött och somnade och vaknade av möblerandet fram till elva då jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och sedan nån gång till tolv eller strax efter så drog jag igång med smärtan. När detta var klart så drog jag till ica och handlade lite, hade då, 240 spänn kvar men nu är det inte mer än 120 som skall räcka tills siste, nja till den 25è blir det nog. Det blir hårt det men det skall nog gå så har jag också en 500ing som jag kan ta till. Jag hoppas att jag slipper detta men det lutar dit hän tror jag visst. Så kom hem lagom till mjukisen, så den fick jag i mig då. Har inte hört av klockan idag trodde nog att hon skulle ringa men kanske fattade fel då, men jag ringer imonn och hör efter vad som hänt. Det kan betyda att hon skickade den för byte av boett men minns inte om hon sa så. Men jag ringer imonn så får jag veta. Skall också ta en bild av maten imonn innan jag äter den, så kommer den nog upp till fredag nån gång på hemsidan. Får se hur det ser ut då, jag har inte lätt att ta kort mesta blir kassa men mat är inte lätt att fota så det ser gott ut. Men vi får se resultatet till fredag vad nu tycker. Så sedan slog klockan och jag drog igång med maten. Idag hade jag korv och mos, gott mos, med lite bostongurka till och lite ketchup och senap på det hela. Det var gott ett tag sedan jag hade det med, men jag tog hela burken, ja den var inte full, men det blev lite för mycket av gurkan. Jag fick i mig allt men det var med nöd och näppe med. Så sedan fick jag även i mig lunchen och spanade kart på ultraviolen (ja nått sånt hette den) så nu är den nere med. Så är det bara kvar att kamma hem storvinsten med på lotto. Kan hoppas att det fått igång mailen igen då, så jag slipper kolla för hand. Jag känner mig naken utan min klocka, men imonn så får jag veta när den kommer hoppas jag.

TRÄNING: Jag har lite känningar i ryggen när jag vaknar på morgonen, kan detta var sängen? Jag tror inte jag belastar kors ryggen annars, men jag kanske går för djupt när jag stretchar. Skall ändra på det imonn så får vi se om det släppte i ryggen. Annars var det bara ryggstretch idag på denna punkt.

NOVELL: Japp äntligen novell igen då ja, gick loss på dikterna idag och var klar till ett tiden idag. Satt då och funderade på vad jag skall göra sedan, kom fram till att jag skall gå igenom smärtans noveller igen innan jag går över till de andra. Tar nog om jag räknat rätt en två veckor och då är det dags att köra andra igen.

Ja dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: