tisdag 4 augusti 2009

Tisdag 4/8-2009 20:01

DAG: Jahapp ny dag igen då ja, somnade som jag brukar göra, ja iallafall på sista tiden, vid tolv tiden igår. Sov rätt bra men var uppe ett par gånger under natten, vaknade sedan till sju tiden men lyckades somna om igen. Och till tolv tiden kom jag ur sängen och upp för att äta frukosten. Detta var rätt sent så jag kom inte iväg till frisören förrän till halv två tiden. Därifrån, ja jag menar då frisören, drog jag till apoteket och sedan vidare in på ica. Japp och så på vägen från frisören till apoteket så hämtade jag ut 500 från automaten. Upptäckte då ett jävla autogiro på 250 som hade gjort att jag inte hade mer än 800 kvar istället för 1000 som jag trodde jag skulle ha. Suck ännu segare månad nu. Japp så kom jag hem till halv tre och drog i mig min mjukis, sedan drog jag igång med middagen tidigt hade jag planerat. Men jag kom på att jag skulle lägga upp receptet idag så det gjorde jag och blev inte klar förrän till fyra med detta så det blev inte tidigt middag idag. Jag la upp min kyckling Wok idag och fick även ut en blid om ni går ner lite så finns den där. Men fotona jag tog igår var mörka och bordet var inte helt rent, kan säga att bordet har missfärgats av metall behållare från kina restaurangen. De innehåller ris och färgar av sig mot bordet, detta är omöjligt att få bort sen. Så jag har lagt på en duk för att täcka detta men den täckte inte som jag trodde att den gjorde. Så var det med det, men den ligger uppe nu om ni är intresserade att se och läsa receptet. Det var iallafall gott det blev en sötstark sås av det hela gott var det iallafall även om bilden ser så bra ut. Så var det gott. Så sedan drog jag i mig middagen idag hade jag kotletter med pommes. Imonn skall jag till min lilla kompis då skall jag ta köttullar och mos det går snabbt att göra när jag kommer hem. Mer om detta på novell.

TRÄNING: Ja jag bytte ordning på övningarna och idag har jag lite träningsvärk i benen. Brukar bli så när man ändrar ordningen, jag gör detta var annan månad och varje gång jag gör så känner jag av det. Musklerna vänjer sig vid träningen och då gör det inte så stor nytta att köra, då skall man ändra ordning, så tar det igen.

NOVELL: Japp kom upp för sent idag för att köra nått på tävlingsnovellen idag. Och när jag kom upp idag så såg jag att jag skall till min lilla kompis imonn. Men jag hoppas att kunna läsa igenom den imonn innan jag sticker skall dra till halv två tiden. Så kan jag tänka på den tills jag skall gå på den till fredag. Men jag vet redan grejor att lägga till men en gång nu. Men hinner nog imonn innan jag går.

Jaha då är det igen dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: